instagram facebook youtube
 
 
 
 
tratamente stomatologice cu laser

Terapie Laser

Tratamentul cu Laser Epic Biolase 

La Cris Smile, vă punem la dispoziţie tratamente realizate cu Laserul Epic Biolase, cea mai recentă inovaţie tehnologică în stomatologia cu laser. Acesta urgentează vindecarea, atenuează sângerarea şi diminuează durerea şi anxietatea, oferind un confort ridicat.

Folosit la albirea dinţilor, la chirurgia ţesuturilor moi, în tratamentul bolilor paradontale, în tratarea herpesului şi a aftelor, laserul poate fi programat să acţioneze exclusiv pe o anumită zona, fără a afecta integritatea ţesuturilor adiacente.

Este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA – SUA (Food and Drug Administration) pentru 3 tipuri de tratamente distincte:
~ ţesut moale;
~ albire;
~ biostimulare/ terapia durerii.

Ajută la scurtarea timpului mediu de tratament şi realizează albiri ale dinţilor cu până la 10 naunte.

Diferența dintre tratamentul clasic şi tratamentul cu laser

Tratamentul cu laser permite efectuarea unor proceduri minim invazive, sacrificând mai puţină substanţă biologică decât în cazul metodelor tradiţionale de tratament. Terapia dentară cu ajutorul laserului include aplicaţii atât asupra ţesuturilor moi cât şi dure.

Laserul în stomatologie este folosit...

~ În odontoterapie (tratarea cariilor): Laserul poate fi folosit la îndepărtarea proceselor carioase iar spre deosebire de instrumentele rotative (freze), oferă o bună sterilizare a suprafeţelor dentare diminuand riscul de apariţie a cariilor secundare. 
~ În albirea dentară: Laserul este folosit pentru a accelera procedura de albire dentară. Soluţia de albire (peroxidul) este activată de energia fasciculului de lumina.
~ În implantologie: Laserul contribuie la sterilizarea ţesuturilor moi precum şi a canalului osos în care va fi inserat implantul dentar, limitând riscul de periimplantita. În plus, laserul poate facilita integrarea osoasă, mărind durata de viaţă a implantului.
~ În boală parodontală: Laserul este folosit în toate etapele bolii parodontale, de la detartraj, la îndepărtarea pungilor parodontale, la remodelarea ţesutului gingival şi curăţarea tartrului şi cementului infectat de pe suprafeţele radiculare.
~ În chirurgia orală (biopsie sau eliminarea unor leziuni): Laserul poate fi utilizat într-o largă varietate de proceduri chirurgicale precum: îndepărtarea tumorilor, chisturilor, aftelor, creşterilor gingivale etc.

 


 

 

Formular de Contact

 
 

 

 

sageata

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Duminică: ÎnchisGiulesti

Telefon: 0723.918.404


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723.918.404


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro