Ce se intamplă la CrisSmile în perioada COVID19?

Vezi mai multe

Ozonoterapia

Ozonul, în mod natural, se găseşte în straturile inferioare ale atmosferei şi acţionează că un scut protector al planetei împotriva razelor ultraviolete emise de soare.

Ozonoterapia constituie o metodă de tratament care se bazează pe capacitatea ozonului de a distruge microorganismele implicate în diverse afecţiuni.

Ozonul este compus din trei atomi de oxigen și a fost identificat încă din anul 1785. În 1896, Nicolae Tesla a patentat în S.U.A. primul generator de ozon.
Cuvântul "ozon" înseamnă în limba greacă "aer proaspăt".
Ozonoterapia pornește de la ideea că la originea oricărei afecțiuni sau probleme în organism se află insuficientă oxigenare a celulelor. Astfel, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen și ozon repara celulă din interior, reducând zona afectată.
Printr-un amestec perfect al celor două gaze se neutralizează toxinele acumulate de-a lungul timpului în corp, se reduc inflamatiile, se reglează pH-ul, se îmbunătățește circulația sângelui.

Ozonoterapia este folosită în ortopedie, tratarea bolilor reumatismale, afecţiuni vasculare şi neurologice, în dermatologie, urologie, ginecologie, tratamente estetice şi în stomatologie.

Cum folosim ozonoterapia în cabinetul stomatologic?
 • tratarea non-invazivă a leziunilor carioase superficiale
 • dezinfecţia cariei dentare
 • în endodonţie, dezinfecţia canalelor radiculare
 • în tratamentul hipersensibilităţii şi abraziunii dentare
 • tratamentul gingivitei necrotice
 • înainte şi după intervenţiile oro-chirurgicale
 • tratamentul pungilor parodontale
 • candidoze orale, herpesuri, afte bucale, stomatite, chilite, orice afecţiune în care sunt implicate bacterii, virusuri
 • extracţii dentare
 • oprirea hemoragiilor
 • trismus
 • dezinfecţia câmpului operator

Care sunt efectele benefice ale terapiei cu ozon?

Studiile de specialitate au dovedit că un nivel ridicat de oxigen în ţesuturi distruge bacteriile, virusurile şi celulele ţesutulului afectat, iar celulele sănătoase supravieţuiesc şi se multiplică mai repede, la o viteză mai mare.

Ozonul are efecte:
 • efecte-antibacteriene
 • antivirale
 • antifungice
 • antioxidante şi detoxifiante

Ozonul este produs în cabinet, de un aparat, care respectă modul în care acesta se produce în atmosferă, iar apoi se administrează cu ajutorul unei anse de sticlă care este pusă în contact cu zona infectată/inflamată.
Ozonul poate pătrunde până la 5 mm în ţesut moale şi 1-2 mm în ţesut dur. Un aspect foarte apreciat de pacienţi este faptul că pe durata intervenţiei nu este necesară anestezia, deoarece ozonoterapia nu doare!
Şedinţele de aplicare a ozonului sunt scurte, până la maxim 15 minute, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima şedinţă.
Ozonoterapia nu generează alergii sau intoleranţe şi nu are reacţii adverse atunci când este administrată corect de către un medic abilitat.
Sunt totuşi unele categorii de pacienţi la care terapia cu ozon este contraindicată, iar aceştia trebuie atenţionaţi de către specialist: din această categorie fac parte femeile însărcinate, cei care au hipertiroidism, trombocitopenie sau cei care au suferit recent un infarct miocardic acut.

ONORARII
crissm

Programează-te online sau sună-ne la

sau ne poti contacta pe
programeaza vizita

Onorarii

DRENAJ ENDO

100 lei

Extirpare vitala +obturatie canal( cu instrumentar rotativ ) - dinti – pluriradiculari (molarii)

560 lei

Extirpare vitala+obturatie canal ( cu instrumentar rotativ ) - dinti – monoradiculari ( incisivi canini)

360 lei

Extirpare vitala+obturatie canal ( cu instrumentar rotativ ) - dinti –biradicular/ pluriradiculari (premolari)

460 lei

DEZOBTURAT CANAL

100 lei

Extirpare premolar+OBTURATIE DE CANAL microscop

580 lei

Extirpare frontal +OBTURATIE DE CANAL microscop

480 lei

Extirpare/tratament+OBTURATIE DE CANAL molar microscop

680 lei

Retratament premolar+OBTURATIE DE CANAL microscop

680 lei

Retratament molar +OBTURATIE DE CANAL microscop

850 lei

Retratament frontal+OBTURATIE DE CANAL microscop

580 lei

Pivot fibra de sticla microscop

200 lei
programeaza vizita

Giulești

+40213672828

servicii aditionale

Obturații coroane

Obturațiile sau plombele reprezintă tratamentul endodontic prin care spațiile structurii dentare, rezultate din eliminarea unei carii. Practic, ele sunt cea mai simplă metodă de tratarea a unei c...

detalii

Tratamente de canal

Tratamentul de canal sau scoaterea nervului, după cum este cunoscut, presupune eliminarea completă a tot ceea ce se află în canal, curățarea, modelarea și decontaminarea zonei pentru a combate ...

detalii

Ozonoterapia

Ozonul, în mod natural, se găseşte în straturile inferioare ale atmosferei şi acţionează că un scut protector al planetei împotriva razelor ultraviol...

detalii
smile

parerile clientilor

“Dincolo de un cadru relaxant şi foarte atrăgător, am găsit în dna. dr. Cristina Munteanu profesionalism şi competenţă la un nivel înalt. Mereu cu zâmbetul pe buze, amabilă, comunicativă, caldă şi atentă la problemele noastre dna. doctor a făcut ca pentru băiatul nostru „la dentist” să nu insemne frica şi încordare ci zâmbet şi relaxare. Venim cu plăcere şi plecăm zâmbind şi pentru asta mulţumim Cris Smile Studio! Mulţumim dna. doctor!”

“Very friendly people and excellent services. Will come back for sure!”

“Recomand cu mare încredere serviciile acestei clinici dentare. Sunt profesioniști, își respectă clienții și le asigură toate normele de igienă corespunzătoare în această perioada.”

"Când copilul tău zâmbește, poţi spune că eşti cu adevărat împlinit! Mulțumesc, Cris Smile Studio! Sunt profesioniști și nu și-au pierdut empatia față de clienți!"

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

"Am ajuns aici pentru o extracție, prima din viața mea, cu o frică imensă. Prima impresie plăcută am avut-o cu recepția, foarte amabilă domnișoara . Extracția a fost făcută de domnul doctor Vlad Alexandru, căruia nu am cuvinte să îi mulțumesc. Nu am simțit absolut nimic(deși eu eram speriată rău), atent la cum te simți și îți explică tot ce întrebi. Locul extracției arată foarte bine, nu s-a inflamat absolut deloc. Domnule doctor, ești extraordinar. Voi reveni cu drag, de fiecare dată. Vă mulțumesc! "

"Recomandarea mea vine din suflet și mai ales din mulțumirea cu care am plecat de fiecare dată din cabinet. Doamna Doctor Munteanu a fost medicul meu stomatolog săptămânal, timp de aproximativ 4 ani, timp în care am avut aparat dentar. O admir din suflet pentru că pe atunci eram o adolescență fricoasă și nesigură mai ales din cauza complexului provocat de dantura mea. Este un medic care însumează toate calitățile pe care le poate avea un medic și, cu precădere, îi iese minunat transformarea din doctor în prieten."

"La Cris Smile am întâlnit o minune de om, dr Cristina Munteanu. Mamă a trei copiii, cu o răbdare desăvârșită și cu o empatie rar întâlnită. Nu știam cum arată deoarece purta un combinezon care o acoperea în întregime. Doar ochii îi puteam desluși printr-o vizieră de protecție. Erau blânzi și aveau o lumină aparte. Se chinuia să vorbească prin toate măștile de protecție, dar o făcea ca să mă liniștească. Eu una, pot zâmbi din nou fericită, datorită dânsei:) Recomand!"

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Le recomand cu căldură pe doamnele doctor Negru, Stoica și Crăciun. Datorită dumnealor, dinții mei arată mai curați și frumoși decât oricând. Întotdeauna am fost tratată cu profesionalism, nu au fost probleme cu programările. Sunt pacienta clinicii din 2012 și voi continuă să merg cu încredere. Mulțumesc!"

"Servicii excelente. Programările sunt foarte bune, nu se întârzie, nu aștepți foarte mult și ești anunțat înainte prin sms. Domnii Doctori sunt profesioniști și răbdători cu persoanele care au frică de dentist. Îi recomand."

‘Pentru tine și, în același timp, pentru voi’

programeaza vizita