Ce se intamplă la CrisSmile în perioada COVID19?

Vezi mai multe
crissm

beneficii

  • Este mobil, prin urmare nu trebuie să renunțați la anumite mâncăruri contraindicate în terapiile ortodontice tradiționale.
  • Nu influențează deloc procesele de igienă orală. Exercită o presiune minimă la nivelul coroanelor dentare, fiind confortabil pentru pacient.
  • Componentele aparatului sunt ușor de tolerat pentru pacienții cu alergii sau mai sensibili.
  • Este invizibil, fiind ideal pentru cei care pun preț pe partea estetică.

Programează-te online sau sună-ne la

sau ne poti contacta pe
programeaza vizita

Etapele tratamentului

1

Consultația. La prima consultație, medicul specialist ortodont va examina situația inițială a pacientului, va evalua necesitatea aplicării unui tratament ortodontic, momentul ideal pentru începerea lui.

2

Planul de tratament. După realizarea unor investigații și completarea fișei medicale, medicul oferă un diagnostic pacientului, precum și alternativele de tratament, împreună cu detaliile tehnice, financiare și temporale pe care le implică acesta.

3

Amprentarea. Fiind un aparat dentar personalizat, medicul specialist realizează amprentele arcadelor, stabilește materialul din care va fi realizat aparatul, după care confecţionează gutierele în laboratorul dentar.

4

Ședința de montare. După o igienizare completă riguroasă, gutierele sunt montate pe arcadă și pacientul va primi instrucțiuni de îngrijire a dinților pe toată durata tratamentului.

5

Controalele. La intervale de 4-6 săptămâni este necesar să mergeți la controale la medicul specialist, pentru a vă spune când este cazul să treceți la următorul set de gutiere, în funcție de cum evoluează tratamentul.

6

Îndepărtarea gutierelor. La finalul tratamentului ortodontic, după ce obiectivele au fost îndeplinite și după o consultație finală, aparatul dentar Orthocaps se îndepărtează definitiv pe pe arcade.

7

Purtarea aparatului de contenţie. Pentru menținerea rezultatelor, pacientul va purta o perioadă un aparat de contenție ce previne tendința de deplasare a dinților spre situația inițială.

Onorarii

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici / o arcada

2400 lei

Aparat ortodontic fix cu bracketi ceramici / o arcada/cu slot metallic

3100 lei

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici damon/o arcada

4000 lei

Aparat ortodontic fix cu bracketi safir

4000 lei

Aparat orthodontic fix incognito/o arcada

2000 euro

Aparat orthodontic fix STB/o arcada

6500 lei

CONTROL APARAT

90/95/120 lei

Contentie ( reteiner fix sau gutiera)

300 lei

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici transparent damon

5000 lei

Gutiere pentru aliniere (invisalign - America) - ambele arcade

20000 lei

Gutiere pentru aliniere (spark 10) - ambele arcade

9000 lei

Gutiere pentru aliniere (spark 20) - ambele arcade

14500 lei

Gutiere pentru aliniere (spark 20) - 1 arcada

8000 lei

Gutiere pentru aliniere (spark advance) - ambele arcade

20000 lei

Gutiere pentru aliniere (invisalign - America) - 1 arcada

11000 lei

Disjunctor

1500 lei

Reteiner fix

300 lei

Barbita + capelina

400 lei

Disjunctor pe miniimplanturi

3500 lei

Trainer

1000 lei
programeaza vizita

Giulești

+40213672828

servicii aditionale

Aparat dentar fix metalic

Aparat dentar fix metalic: pret, avantaje si alte informatii utile Dacă vrei...

detalii

Aparat dentar Orthocaps

Aparatul dentar Orthocaps este confecționat din două tipuri de măscuțe transparente numite alignere ce se poartă ziua și în timpul somnului și se pot înlătura în timpul periajului și mesel...

detalii

Aparat dentar safir

Aparat dentar safir Dinții reprezintă cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Dacă dinții arată bine,...

detalii

smile

parerile clientilor

“Dincolo de un cadru relaxant şi foarte atrăgător, am găsit în dna. dr. Cristina Munteanu profesionalism şi competenţă la un nivel înalt. Mereu cu zâmbetul pe buze, amabilă, comunicativă, caldă şi atentă la problemele noastre dna. doctor a făcut ca pentru băiatul nostru „la dentist” să nu insemne frica şi încordare ci zâmbet şi relaxare. Venim cu plăcere şi plecăm zâmbind şi pentru asta mulţumim Cris Smile Studio! Mulţumim dna. doctor!”

“Very friendly people and excellent services. Will come back for sure!”

“Recomand cu mare încredere serviciile acestei clinici dentare. Sunt profesioniști, își respectă clienții și le asigură toate normele de igienă corespunzătoare în această perioada.”

"Când copilul tău zâmbește, poţi spune că eşti cu adevărat împlinit! Mulțumesc, Cris Smile Studio! Sunt profesioniști și nu și-au pierdut empatia față de clienți!"

"După prima ședință, am scăpat de teamă de dentist. Acum am ajuns la prima coronița. Mulțumesc domnișoarei doctor Irina Luca pentru profesionalism. Mulțumesc, Cris Smile și, nu în ultimul rând, Ioanei Teoteoi pentru recomandare."

"Nota 10 pentru fiecare membru al echipei de la cabinet, începând cu medicii, continuând cu doamnele asistente și ajungând la doamnele de la recepție. Mulțumesc. Pentru ce? Pentru tot. Nu degeaba se zice că a treia oară e cu noroc. În cinci ani am trecut prin trei cabinete stomatologice și de trei ani v-ați pricopsit cu mine pe cap!:D Eu nu plec nicăieri și sper să va găsesc mereu acolo!"

"Am ajuns aici pentru o extracție, prima din viața mea, cu o frică imensă. Prima impresie plăcută am avut-o cu recepția, foarte amabilă domnișoara . Extracția a fost făcută de domnul doctor Vlad Alexandru, căruia nu am cuvinte să îi mulțumesc. Nu am simțit absolut nimic(deși eu eram speriată rău), atent la cum te simți și îți explică tot ce întrebi. Locul extracției arată foarte bine, nu s-a inflamat absolut deloc. Domnule doctor, ești extraordinar. Voi reveni cu drag, de fiecare dată. Vă mulțumesc! "

"Recomandarea mea vine din suflet și mai ales din mulțumirea cu care am plecat de fiecare dată din cabinet. Doamna Doctor Munteanu a fost medicul meu stomatolog săptămânal, timp de aproximativ 4 ani, timp în care am avut aparat dentar. O admir din suflet pentru că pe atunci eram o adolescență fricoasă și nesigură mai ales din cauza complexului provocat de dantura mea. Este un medic care însumează toate calitățile pe care le poate avea un medic și, cu precădere, îi iese minunat transformarea din doctor în prieten."

"La Cris Smile am întâlnit o minune de om, dr Cristina Munteanu. Mamă a trei copiii, cu o răbdare desăvârșită și cu o empatie rar întâlnită. Nu știam cum arată deoarece purta un combinezon care o acoperea în întregime. Doar ochii îi puteam desluși printr-o vizieră de protecție. Erau blânzi și aveau o lumină aparte. Se chinuia să vorbească prin toate măștile de protecție, dar o făcea ca să mă liniștească. Eu una, pot zâmbi din nou fericită, datorită dânsei:) Recomand!"

"Am folosit serviciile clinicii pentru o cimentare la domnul doctor Dan Barascu. Îl recomand tuturor pacienților, lucrarea excelent cimentată,m-am simțit confortabil și în largul meu,deși e greu la stomatologie. Un OM empatic și foarte plăcut și un profesionist desăvârșit. Mulțumesc din suflet domnule doctor."

"Le recomand cu căldură pe doamnele doctor Negru, Stoica și Crăciun. Datorită dumnealor, dinții mei arată mai curați și frumoși decât oricând. Întotdeauna am fost tratată cu profesionalism, nu au fost probleme cu programările. Sunt pacienta clinicii din 2012 și voi continuă să merg cu încredere. Mulțumesc!"

"Servicii excelente. Programările sunt foarte bune, nu se întârzie, nu aștepți foarte mult și ești anunțat înainte prin sms. Domnii Doctori sunt profesioniști și răbdători cu persoanele care au frică de dentist. Îi recomand."

‘Pentru tine și, în același timp, pentru voi’

programeaza vizita