instagram facebook youtube
 
 
 
 
aparat dentar safir

Aparat dentar Safir


Aparat dentar safir

Aparat dentar mobil. Caracteristici de baza

Aparat dentar mobil. Avantaje

Aparat dentar mobil. Recomandari

Tarife Aparate dentare


Aparat dentar Safir, invizibil, confortabil, rezistent, cu rezultate impecabile, ultima noutate in materie de ortodontie fixa, acum si la Cris Smile!


Aparat dentar Safir, invizibil, comod, rezistent, impecabil

Asa cum este bine stiut de fiecare pacient ce paseste in cabinetul stomatologic Cris Smile, si estetica dentara isi are partea ei daca optati in favoarea unui tratament de ortodontie.
Si se poate spune ca este aproape decisiva atunci cand trebuie corectate diferite defecte orale si malformatii dentare vizibile si din exterior. Din acest motiv, adoptarea unor aparate dentare fixe cu toate partile componente metalice, poate constitui o adevarata problema.
Aceasta este si parerea medicilor specialisti ai cabinetului nostru. Echipa de medici Cris Smile va recomanda cu cea mai mare incredere atat aparatele dentare invizibile (aparate dentare invizibile Orthocaps) si linguale (aparate dentare Incognito), cat si cele mai moderne aparate dentare Safir.

Aparat dentar Safir. Caracteristici de baza

Majoritatea pacientilor care mai repede sau mai tarziu au fost nevoiti sa apeleze la tratamentele noastre de ortodontie, ne-au solicitat alternative la fel de eficiente, dar mai putin vizibile. Drept raspuns, in locul clasicelor bracket-uri metalice, nu foarte estetice, ale dispozitivelor ortodontice fixe, am introdus o noua gama de aparate dentare.
Este vorba despre aparatele dentare Safir, ce nu sunt altceva decat tot aparate ortodontice fixe, cu deosebirea ca elementele corective (bracket-uri) nu sunt fabricate nici din metal, nici din ceramica. Fiecare bracket este confectionat din monocristale de safir (piatra pretioasa si mineral cu o duritate de 9 pe scara lui Mohs)
transparente si lustruite. Iar dispozitivele ortodontice de ultima generatie au componentele inca si mai rezistente, si mai putin vizibile.
Bracket-urile din safir pot fi asemuite unor bijuterii dentare. Monocristalele sunt astfel tratate incat suprafatele obtinute sa fie perfect netede si transparente, iar odata montate pe structura dentara, sa fie aproape invizibile. In plus, cristalele prelucrate sunt de circa 4 ori mai rezistente decat orice alt tip de bracket-uri ceramice sau metalice.

Aparat dentar Safir. Principalele avantaje

Tratamentele cu aparat dentar Safir nu sunt lipsite de avantaje reale pentru pacienti. Si chiar daca este vorba despre adevarate dispozitive ortodontice (variantele traditionale metalice sunt prea putin agreate), niciun pacient nu intampina probleme sa le poarte atunci cand le propunem in alternativa mai putin esteticelor aparate dentare fixe metalice.
Cunoscut ca ”bijuteria” terapiilor de ortodontie, orice aparat dentar Safir atinge cele mai inalte performante, atat in ce priveste eficienta si rezultatele, cat si in ce priveste estetica dentara. Dar veti vedea ca odata ce le folositi, lista avantajelor nu se opreste aici.
Datorita prestatiilor, planul terapeutic cu aparat dentar Safir le ofera pacientilor:

a. Rezistenta
Rezistenta este datorata ultimelor tehnologii de fabricatie, dar mai ales mineralului utilizat. Safirul, un mineral cristalizat, este al doilea in clasamentul celor mai dure minerale, dupa diamant.

b. Rezultate impecabile
Rezultatele sunt garantate de priceperea si experienta tehnicienilor si a medicilor din cabinetul stomatologic Cris Smile. Respectand recomandarile specialistilor, dispozitivele corecteaza pana si cele mai complexe anomalii dentare.

c. Confort
Confortul este asigurat de materialele biocompatibile. Aparatele dentare Safir nu creeaza alergii sau disconfort nici in cazul pacientilor cu sensibilitate oro-dentara. In plus, aparatul este purtabil, pacientii adaptandu-se in doar cateva zile.

d. O estetica ideala
Bracket-urile si intregul aparat dentar Safir este aproape invizibil, caracteristica suplimentata de faptul ca in timp, componentele nu sufera modificari de culoare. Structura monocristalina, prin slefuire, este protejata de petele pigmentare.

e. Incredere in sine
Pacientii sunt constienti ca aparatele dentare Safir, practic invizibile, nu le va afecta viata sociala si nici increderea in sine. Se poate spune ca actioneaza in tacere, fara sa deranjeze, permitanu-i fiecarui individ ce le poarta sa-si continue viata in mod normal.


f. Pret avantajos
Prestatiile sunt aceleasi ca in cazul celor mai scumpe tratamente ortodontice. Dar pretul unui aparat dentar Safir este inferior fata de aparatele dentare linguale sau invizbile, recunoscute drept ”reginele” tratamentelor de ortodontie, daca se tine cont deestetica dentara.

Tratamente cu aparate dentare Safir. Recomandari

Trebuie evitate alimentele prea gumate, prea crocante sau prea tari, care prin consistenta lor ar putea contribui la deteriorarea elementelor componente si la detasarea aparatului ortodontic de pe coroanele dentare;
Igiena orala este esentiala pe toata durata tratamentului cu aparat dentar Safir, singura in masura sa protejeze dintii de
acumularile de placa bacteriana si de tartru;
Imediat dupa aplicare, este posibil sa va simtiti dintii durerosi si sensibili, senzatii normale de altfel, dar care se vor ameliora si vor trece in zilele succesive.

Tarife Aparate dentare

Reparatie aparat mobil in laborator 150 ron
Monobloc, activator simplu 1200 ron
Barbita + capelina 400 ron
2. APARATE DENTARE FIXE METALICE SI ESTETICE
Aparat dentar ceramic cu slot metalic / 1 arcada 2100 ron
Control lunar (include si activarile) 60 ron / arcada
Recolare bracket metalic / ceramic / safir 60 ron / 80 ron / 130 ron
Recimentare inel 50 ron
Aparat dentar Damon metalic autoligaturant 3500 ron
Aparat dentar Damon fizionomic (transparent) 4300 ron
Control aparat dentar Damon (include si activarile ) 80 ron/arcada
Contentie dupa aparat fix 150 ron / arcada
Indepartare aparat dentar (include detartraj si periaj) 300 ron / arcada
Indepartare aparat + aplicare contentie 450 ron / arcada
Indepartare retainer vechi 100 ron
Inlocuire arc fizionomic ( la cerere) 60 ron
Pendulum, quad helix 600 ron
Lip bumper 500 ron
3. APARAT DENTAR COMPLET INVIZIBIL DIN EXTERIOR ( LINGUAL)
STB arcada 4500 ron
STB “social six” ( 6 dinti – zona frontala, canin – canin ) 3500 ron
Control lunar aparat dentar STB / Incognito (include si activarile) 90 ron / arcada
Recolare bracket Incognito 200 ron
Recolare bracket STB 150 ron
4. GUTIERE ORTODONTICE
Orthocaps – 6 dinti – 1 arcada 1200 euro
Orthocaps – 6 dinti – 2 arcade 1820 euro
Orthocaps arcada completa 1750 euro
Orthocaps 2 arcade 2800 euro
Control (include si activarile lunare) 70 ron / arcada

Citește mai multe în articolele noastre din secțiunea BLOG :


 

 

 

Formular de Programare

 
ISO
 

  

sageata sus
Cris Smile
Email: office@cris-smile.ro
Phone: 0723 918 404
Url:
cash, credit card
Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5
Bucuresti, 051924
Evaluare Cris Smile Studio: (16 recenzii)

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Duminică: Închis
Giulesti

Telefon: 0723.918.404


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723.918.404


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro