aparat-dentar

Investete acum in starea ta de bine!

Oferta limitata pentru pachetul complet de igienizare: Detartraj + Periaj Profesional + Air Flow: 150 lei/ambele arcade in loc de 250 lei!


Atunci când uităm sau ne permitem “luxul” de a mai sări peste o periere din cauza oboselii, bacteriile încep să se depună pe dinți, fapt ce duce la apariția plăcii bacteriene. Tartrul reprezintă tocmai mineralizarea în timp a acestei plăci bacteriene împreună cu sărurile de calciu conținute de salivă.

Detartrajul cu ultrasunete – este metoda cea mai frecvent utilizată in indepartarea tartrului. Adesea, detartrajul cu ultrasunete trebuie însoțit și de detartrajul manual pentru rezultatele dorite. În cazul ultrasunetelor (vibrațiile mecanice cu frecvențe foarte înalte – 25.000 – 45.000 Hz, nepercepute de urechea umană), tartrul este “spart” și mobilizat prin intermediul vibrațiilor, în timp ce jetul de apă al aparatului spală fragmentele și evită supraîncălzirea dintelui. Deși țesuturile moi (gingiile sângerează mai puțin) sunt mai puțin afectate, în urma acestui tip de detartraj pot apărea fenomene de hipersensibilitate la rece sau dulce, iar copii și femeile gravide ar trebui să îl evite pentru a nu apărea afecțiuni ale pulpei dentare.


O igienizare profesională constă în:


Totuși, care sunt principalele beneficii ale unei igienizări complete, pentru sănătatea dinților?