instagram facebook youtube
 
 
 
 
clinica stomatologica de implantologie dentara

Implantologie

Pierderea dinţilor (edentaţia) se numără printre cele mai neplăcute evenimente, adeseori de-a dreptul jenante, cu care ne putem confrunta. Afectează sănătatea întregului organism, funcţia fonetică şi de masticaţie, capacitatea de integrare socială şi modifică fizionomia şi estetica facială.

 

Cu ce suntem diferiți?

Inserarea unui implant dentar rămâne unică alternativă atunci când pacienţii refuză să-şi sacrifice structurile dentare adiacente. Folosindu-ne de cele mai noi şi moderne tehnici din domeniul odontoiatric, precum şi de materiale de avangardă, suntem în măsură să reabilităm persoanele edentate total sau parţial.

Stilul Cris Smile încorporează, pe lângă tratamente aliniate celor mai înalte standarde de calitate şi:
~  dezvoltarea unei relaţii bazate pe onestie, respect şi grijă cu dumneavoastră
~  transparenţă şi eficienţă
~  soluţii rapide şi customizate personalităţii şi stilului dvs. de viaţă
~ plan de tratament ce depăşeşte rigorile estetice şi răspunde, primordial, celor mai rafinate nevoi dento-faciale: diagnostic, mecanică de tratament, obiective de tratament, supervizare şi control.
Veţi recupera nu doar funcţionalitatea danturii dar şi ameliora estetica dentară şi facială.

Tratamentele noastre de implantologie permit:
~ Substituirea elementelor dentare pierdute cu implanturi dentare obişnuite (se efectuează pe parcursul a cel puţin două şedinţe succesive) sau cu implanturi dentare Fast & Fixed (realizate în decursul unei singure vizite);
~ Reabilitarea completă a funcţiei masticatorii şi evitarea utilizării dentierelor incomode;
~ Obţinerea unor rezultate impecabile, în conformitate cu dantură naturală a pacientului;
~ Efectuarea intervenţiilor pentru aditia de os atunci când ţesutul dur este prea redus încât să faciliteze inserarea unui implant dentar;
~ Remodelarea maxilarului şi a ţesutului osos prin procedura de sinus lift, ce presupune înălţarea membranelor sinusale.

 

Medici calificați

Implantologii Cris Smile realizează asocierea între stomatologie şi tehnologia avansată pe baza pregătirii continue de specialitate şi ţinând cont de cerinţele dvs specifice.
Internalizează nevoia dvs. de siguranţă, sunt capabili să vă asiste nu doar profesional ci şi emoţional pe parcursul întregului tratament.
Ţintesc să vă ofere complementaritatea perfectă între estetică şi funcţionalitate.
Realizează şi urmăresc obiectivele planului de tratament, adaptează şi îmbunătăţesc.

 

Abordare personalizată, tratament planificat, rezultate excelente

Plan de tratament realizat pe baza unei anamneze atente, cu etape planificate şi obiective prestabilite pentru fiecare dintre acestea reprezintă miezul abordării Cris Smile.

 

Care sunt tratamentele noastre de implantologie?

~ Intervenţii de implantologie. Implant dentar
Implantologia se foloseşte de inserarea unor elemente metalice biocompatibile sau implanturi dentare. Prin intervenţie chirurgicală, acestea sunt fixate în ţesutul osos al mandibulei sau al maxilarului. Rolul lor este să înlocuiască rădăcinile dinţilor naturali cu structuri artificiale, care urmează să joace rolul de piloni pentru susţinerea unei coroane dentare, punţi sau lucrări de protetică.

~ Intervenţii de implantologie. Aditia de os
O altă procedura de implantologie a cabinetului nostru de stomatologie este aditia de os. O astfel de intervenţie este recomandată pacienţilor edentaţi (fără dinţi), cu ţesut osos de susţinere insuficient pentru efectuarea unui implant dentar sau celor cu structuri de susţinere atrofiate din cauza bolii parodontale. În ambele cazuri, pacienţii au nevoie de creşterea volumetrică a cantităţii de ţesut osos alveolar.

~ Intervenţii de implantologie. Sinus lift
Intervenţia de sinus lift le este destinată persoanelor ce nu dispun de ţesut osos suficient pe arcadă superioară, în zona molarilor şi a premolarilor. Procedura presupune augmentarea chirurgicală a structurilor osoase posterioare atrofiate şi insuficiente pentru susţinerea implantului dentar. Concomitent este efectuată şi ridicarea membranelor sinusale coborâte în canalele alveolare ale maxilarului.

~ Intervenţii de implantologie. Fast & Fixed
Tehnică de implantare Fast &Fixed de la Bredent reprezintă una dintre cele mai potrivite soluţii pentru pacienţii ce au nevoie de substituirea rapidă a dinţilor pierduţi. Sistemul Fast & Fixed permite obţinerea unei danturi permanante într-o singură zi. Spre deosebire intervenţia clasică de implantare ce se execută în mai multe şedinţe, această procedura, de-a dreptul revoluţionară, are nevoie de o unică vizită în cabinetul stomatologic.

 

implantologie

Despre implantologie

Tratamentele de implantologie reunesc un ansamblu de tehnici chirurgicale prin care este posibilă reconstruirea caracteristicilor estetice şi funcţionale ale unui singur element dentar sau a mai multor elemente dentare. Este singura ramură stomatologică ce face cu adevărat concurenţă intervenţiilor restaurative protetice cu punţi dentare, coroane sau proteze datorită rezultatelor durabile şi performanţelor impresionante.
Procedura presupune inserarea chirurgicală în arcadă mandibulară sau maxilară a unuia sau a mai multor implanturi dentare, cărora le sunt ataşate ulterior bonturile protetice. La rândul lor, bonturile servesc pe post de suport pentru lucrările restaurative precum punţile, coroanele sau protezele dentare.

Chirurgia împlantară sau implantologia este indicată în cazul următoarelor categorii de pacienţi:

~ Adolescenţi şi tineri cu dentiţie completă, cărora le lipseşte o parte dintre structurile dentare permanente (erupţie incompletă);
~ Pacienţi cu o dantură sănătoasă ce şi-au pierdut unul sau mai mulţi dinţi în urmă unui eveniment traumatic;
~ Pacienţi afectaţi de maladii degenerative ale ţesutului osos, ce au dus la edentatie totală sau parţială;
~ Persoane care au apelat deja la diverse restaurări dentare, fără să obţină rezultate satisfăcătoare şi de durata;
~ Pacienţi care deşi au deja montată o lucrare protetică mobilă (dentiera), din motive psihologice, funcţionale sau estetice, doresc să-şi îmbunătăţească aspectul cavităţii orale prin montarea unei proteze dentare fixe.

Situaţiile clinice în care medicii acestui cabinet stomatologic nu recomandă intervenţiile de implantologie sunt puţine, dar totuşi există:

~ Prezenţa unor maladii de o anumită gravitate: anemii, boli cardiovasculare, osteoporoză, tulburări de coagulare, diabet, etc.;
~ Perioadele în care pacienţii trec printr-un puternic stres de natură fizică sau psihică, întrucât sistemul imunitar poate rezultă slăbit; ~ În cazul fumătorilor, şansele de reuşită sunt mult diminuate, motiv pentru care persoanele care fumează trebuie să se abţină de la acest viciu, măcar o perioada;
~ Pe toată durata sarcinii, indiferent de epoca gestaţională;
~ În caz de igienă dentară deficitară.

 


 

 

Formular de Contact

 
 

 

 

sageata

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Duminică: ÎnchisGiulesti

Telefon: 0765 449 033;
021 367 28 28


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723 918 404;
021 423 00 72


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro