instagram facebook youtube
 
 
 
 
Umplere Riduri cu acid hialuronic

Umplere riduri cu acid hialuronic


Umplere riduri

Indicatii pentru umplerea ridurilor

Obiectivele tratamentelor pentru umplerea ridurilor

Rezultatele obtinute prin umplerea ridurilor cu acid hialuronic

Umplerea ridurilor. Recomandari


Consultatie 200 ron
Acid hialuronic
Volumizare si conturare buze 250 euro/1 ml - 170 euro/0.5 ml
Umplere santuri nazogeniene 250 euro/1 ml
Rinocorectie 250 euro
Umplere cearcane 260 euro (la al doilea ml 200)
Volumizare pometi 260 euro (la al doilea ml 200)
Volumizare si modelare a conturului facial 250 euro (1 ml - pentru urmatorul 200)
Depigmentare cearcane
Botox
Stergerea ridurilor de la nivelul fetei cu Botox 150 euro (1 zona)/200 euro (2 zone)/300 euro (3 zone)
Tratament transporatie (hiperhidroza) 450-500 euro
Mezoterapie
Mezoterapie cu Teosyal Redensity 1 200 euro
PRP/terapia vampir 160 euro


Tratamente pentru umplerea ridurilor de expresie si de batranete

Trasaturile fizionomiei reprezinta in primul rand cartea de vizita in relatiile cu ceilalti. In acelasi timp, fata este partea corpului cea mai vizibila si expresiva, ce reuseste sa reflecte senzatiile fizice, conditiile de sanatate si mai ales trecerea anilor.
Tratamentele noastre pentru umplerea ridurilor reprezinta un “aliat” de nadejde ce va poate imbunatati viata sociala, personala si profesionala.
Este adevarat ca pe masura ce oamenii imbatranesc, castiga mai multa experienta si devin mai intelepti. Insa fiecare individ isi doreste sa-si mentina cat mai mult posibil un aspect tanar si sa atenueze semnele ce marcheaza trecerea timpului. Aici intervin medicii din cabinetul stomatologic Bucuresti Cris Smile, prin tratamentele specializate de estetica faciala cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor.

Indicatii pentru umplerea ridurilor

Batranetea isi pune amprenta in maniera vizibila in primul rand pe partile corpului cel mai mult expuse, precum zonele fetei si ale decolteului. Din acest punct de vedere, pielea fetei este partea corpului care ramane “insemnata” nu doar de trecerea anilor, ci si din cauza starilor psihofizice.
De exemplu, pe parcursul aceleiasi zile, la diferenta de cateva ore, o persoana poate aparea obosita sau odihnita, cu cearcane ori cu trasaturi faciale mai mult sau mai putin imbatranite. Aspectul fetei se schimba in mod continuu si destul de rapid.
Tocmai din cauza acestor transformari, pielea isi pierde din tonus si fermitate. Si odata cu inaintarea in varsta, exista tendinta sa se relaxeze. Trasaturile se modifica si se “lasa”, in special la baza fetei, la nivelul barbiei, in zona periorala si perioculara. Aici apar si primele riduri care, an dupa an, se adancesc, devenind tot mai vizibile si definitive.
In realitate, o piele imbatranita este caracterizata de o elasticitate scazuta si de un tonus mult diminuat. Insa de prea multe ori, expresia fetei oglindeste o varsta mult mai matura decat cea dovedita de cartea de identitate, iar persoanele apar mai batrane decat sunt in realitate:
• Pielea fetei apare opaca;
• Fata este brazdata de riduri fine;
• Pe maini, fata si decolteu apar pete mai inchise la culoare;

• Tenul este lipsit de tonus si de volum;
• Fizionomia apare usor “lasata”.
Pentru oricare dintre situatiile descrise anterior, solutia cea mai eficienta, rapida, nedureroasa si economica este umplerea ridurilor cu filere de acid hialuronic.

Obiectivele tratamentelor pentru umplerea ridurilor

Cea mai evidenta marturie a procesului de imbatranire este semnalata prin prezenta ridurilor. Aceste semne faciale apar sub forma unor santuri si adancituri subtiri, liniare, de regula permanente. Aria preferata in care se manifesta se afla la nivelul fruntii, in jurul ochilor sau a gurii.
Uneori ne trec pragul persoane destul de tinere, aflate in cautarea unor tratamente pentru umplerea ridurilor. Insa motivatia acestora este justificata oarecum de aparitia precoce a acelor mici adancituri din zona periorala sau perioculara. In aceste cazuri este vorba despre ridurile de expresie, ale caror sursa de origine nu coincide cu varsta inaintata.
Independent de cauze si de tipul inestetismului, tratamentele noastre pentru umplerea ridurilor au ca obiectiv:
a. Ameliorarea ridurilor de expresie
Ridurile de expresie reflecta in primul rand mimica faciala. Acest inestetism se manifesta si pe o fata de 20 de ani, in special in zona perioculara (in jurul ochilor), zona glabelara (intre sprancene) si nazo-labiala (in dreptul narilor si in jurul gurii), fiind determinat de:
• Propriile obiceiuri cand o persoana mananca, doarme sau vorbeste;
• Exprimarea propriilor emotii prin intermediul trasaturilor faciale.
b. Atenuarea ridurilor de batranete
In mod fiziologic, ridurile datorate batranetii apar dupa varsta de 30 de ani si caracterizeaza o piele matura. Aparitia lor coincide cu:
• Pierderea elasticitatii si a tonusului facial, din cauza diminuarii cantitatii de elastina si de colagen (substante prezente in cantitati optime intr-o piele tanara);

• Atrofierea si relaxarea muschilor faciali;
• Diminuarea cantitatii de grasimi localizate sub cute.
Ridurile de batranete sunt foarte evidente in cazul persoanelor trecute de “floarea varstei”, situatii in care pielea apare “lasata”, atrasa in jos de forta gravitationala.

Rezultatele obtinute prin umplerea ridurilor cu acid hialuronic

Obtinerea unor rezultate potrivit asteptarilor depinde in mare masura de priceperea medicului terapeut, de experientele acumulate si nu in ultimul rand de simtul sau artistic. Pentru ca umplerea ridurilor cu acid hialuronic sa aiba un efect durabil, filerele trebuie injectate in mod corect si la o adancime optima.
Spre exemplu, daca substanta este inserata prea in profunzime, timpul de absorbtie in piele este mai rapid si rezultatele vor fi mai putin vizibile. In schimb, daca injectarea cu acid hialuronic este superficiala, cu o dozare necorespunzatoare, se poate sa ramana urme pe piele.
Prin urmare, chiar daca umplerea ridurilor este o procedura neinvaziva, ramane necesitatea sa va adresati doar unui medic expert. Pentru ca absenta efectelor adverse nu echivaleaza neaparat cu garantarea unor rezultate excelente si de durata.

Umplerea ridurilor. Recomandari

• Efectul anti-aging al curelor pentru umplerea ridurilor poate fi potentat prin aplicarea periodica a unor produse dermatocosmetice antirid, imbogatite cu substante cu efect hidratant si emolient: grasimi nesaturate, antioxidanti (vitamina A, C, E), alantoina si pantenol;
• Actiunea tratamentului ramane vizibila si timp de 12 luni, efectul depinzand insa de severitatea inestetismului si de reactia fiecarui individ la umplerea ridurilor cu acid hialuronic.


 

 

 

Formular de Programare

 
ISO
 

  

sageata sus
Cris Smile
Email: office@cris-smile.ro
Phone: 0723 918 404
Url:
cash, credit card
Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5
Bucuresti, 051924
Evaluare Cris Smile Studio: (16 recenzii)

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Duminică: Închis
Giulesti

Telefon: 0723.918.404


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723.918.404


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro