instagram facebook youtube
 
 
 
 
Estetica Faciala

Estetica Faciala

Consultatie 200 ron
Acid hialuronic
Volumizare si conturare buze 250 euro/1 ml - 170 euro/0.5 ml
Umplere santuri nazogeniene 250 euro/1 ml
Rinocorectie 250 euro
Umplere cearcane 260 euro (la al doilea ml 200)
Volumizare pometi 260 euro (la al doilea ml 200)
Volumizare si modelare a conturului facial 250 euro (1 ml - pentru urmatorul 200)
Depigmentare cearcane
Botox
Stergerea ridurilor de la nivelul fetei cu Botox 150 euro (1 zona)/200 euro (2 zone)/300 euro (3 zone)
Tratament transporatie (hiperhidroza) 450-500 euro
Mezoterapie
Mezoterapie cu Teosyal Redensity 1 200 euro
PRP/terapia vampir 160 euro


Întinerire fără bisturiu, cu acid hialuronic

Atunci când timpul trece ireversibil, îmbătrânirea nu poate fi nicicum oprită. Şi totuşi, prin tratamentele de estetică facială, semnele timpului, ce galopează fără încetare, pot fi ameliorate măcar pentru o vreme. Secretele se află în filerele cu acid hialuronic, considerate o adevărată mâna cerească pentru oricine a descoperit primele riduri.
Procesul de îmbătrânire este inevitabil, dar în fiecare persoană, indiferent de vârstă, sălăşluieşte o dorinţa ascunsă de a conservă prin orice mijloc un aspect tânăr al tenului şi a pielii în general. Până şi cei trecuţi de prima tinereţe îşi manifestă tendinţa de a-şi menţine tânăr spiritul şi sufletul. Însă cum ar putea fi păstrată nealterată o personalitate vibrantă, când “ambalajul” lasă de dorit?

 

Ce este acidul hialuronic?

Filerele cu acid hialuronic reprezintă medicaţia cea mai în vogă pentru corectarea fără bisturiu a neajunsurilor estetice. Sunt utilizate pentru atenuarea ridurilor, remodelarea trăsăturilor fetei sau modificarea proporţiilor buzelor. Succesul se datorează nu doar efectului garantat pe care-l au tratamentele de estetică facială cu acid hialuronic.
Mai exact, acidul hialuronic este o substanţă naturală prezenţa în orice organism viu, indiferent dacă este vorba doar despre bacterii sau despre animale şi fiinţe umane. Existent şi în ţesuturile pielii, moleculă de acid hialuronic este esenţială pentru formarea colagenului şi a fibrelor elastice, conferindu-i epidermei rezistenţă şi elasticitate. Totodată, intervine în menţinerea hidratarii cutanate.

 

Şedinţa de injectare cu acid hialuronic

Injectarea fiolelor de acid hialuronic, spre deosbire de tratamentele de chirurgie estetică, nu este o procedura invazivă şi nu are nevoie de bisturiu. Este vorba despre o simplă şedinţa de estetică facială, ce nu presupune efectuarea vreunei incizii şi care se poate desfăşura în cabinetul stomatologic.
După evaluarea inestetismelor pielii (tipul de riduri, profunzimea acestora, poziţionarea, leziunile pielii, etc.), medicii cabinetului de stomatologie Bucureşti Cris Smile selectează tipul de acid hialuronic injectabil (fiolele diferă în funcţie de densitate). Într-un moment următor, procedura continuă cu infiltrarea substanţei imediat sub piele, în corespondenţă inestetismului de corectat.
Medicul terapist se foloseşte în acest sens de un ac foarte subţire, cu care injectează mici cantităţi de acid hialuronic, fără să lase urme pe piele. Tehnică poate fi pusă în practică chiar şi fără anestezie locală, pacienţii reuşind să suporte fără probleme înţepăturile şi senzaţiile de pişcătură. În cazul pacienţilor hipersensibili, procedura de injectare a filerelor se poate efectua sub anestezie locală.
După injectare, chiar dacă zona “de lucru” apare uşor inflamată, înroşită şi tumefiată, operaţiunea nu se finalizează cu vreo cicatrice. La câteva zile distanţă, fără să fie nevoie de vreo medicaţie specială, efectul secundar (inflamaţii, iritaţii) va dispărea în totalitate, rămânând vizibil doar rezultatul dorit.

 

Care este rolul acidului hialuronic în estetică facială?

Alteratia conţinutului de acid hialuronic contribuie progresiv la îmbătrânirea pielii şi implicit la apariţia primelor riduri. Din păcate, odată cu trecerea anilor şi cu avansarea în vârstă, acidul hialuronic este tot mai puţin sintetizat de celulele epidermice, iar consecinţă este cea prea bine ştiută de toţi: ridurile.
În tratamentele noastre de estetică facială, injecţiile cu acid hialuronic reprezintă soluţia ideală dacă se doreşte:
~   Crearea unui efect de umplere a ridurilor statice;
~   Remodelarea şi mărirea volumului buzelor;
~   Remodelarea conturului fetei;
~   Creşterea volumului pomeţilor;
~   Minimizarea leziunilor pielii (cicatrici datorate acneii sau unor traume).
Utilizarea filerelor cu acid hialuronic are că finalitate revitalizarea şi întinerirea epidermică, tocmai pentru că: ~   Stimulează funcţiile celulare;
~   Redă pielii mature aspectul tânăr;
~   Ajută la hidratarea ţesutului cutanat;
~   Favorizează regenerarea celulară;
~   Contribuie la prevenirea îmbătrânirii precoce.

 

Ce defecte pot fi corectate cu acidul hialuronic?

Curele de estetică facială pe baza de acid hialuronic injectabil sunt indicate pentru tratarea unor inestetisme precum:
~   Ridurile labiale verticale, formate în zona periorală (în jurul gurii) şi datorate fumatului, îmbătrânirii sau mimicii faciale;
~   Riduri faciale superficiale, cauzate pe de o parte de îmbătrânirea precoce a pielii, iar pe de altă de expunerea prelungită la soare;
~   Ridurile perioculare sau aşa-zisele riduri “laba găştii” ce se formează din cauza mimicii faciale excesive;
~   Ridurile glabelare (dintre sprâncene), datorate tot mimicii;
~   Zigomii lipsiţi de volum şi aplatizaţi, ce-i conferă fetei, în ansamblu, un aspect “lăsat”, uşor îmbătrânit;
~   Buzele subţiri, considerat de fapt un defect genetic pe care în special femeile doresc să-l corecteze injectandu-şi acid hialuronic.

 

Estetică facială. Posibilități de tratament cu acid hialuronic

Tratamente de estetică facială pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor

Tratamentele noastre personalizate de estetică facială va permit remodelarea şi mărirea volumului buzelor. Procedura nu este invazivă şi poate fi efectuată sub anestezie locală, fără efecte colaterale. Rezultatele oferite, deşi temporare, au o perioada de garanţie de circa 6-12 luni.

 

Tratamente de estetică facială pentru umplerea ridurilor

Prin tratamentele noastre pentru umplerea ridurilor ne adresăm atât tinerilor, cât şi celor care aproape că au uitat de vremurile tinereţii. Inestetismele cel mai uşor de corectat sunt ridurile de expresie din zona glabelara sau perioculară, cât şi ridurile de bătrâneţe, localizate în jurul gurii sau la baza nasului.

 

Tratamente pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor

Buzele cărnoase au fost considerate dintotdeauna un simbol al senzualităţii feminine şi totodată reprezintă visul multor femei. Dar când “mama-natură” nu s-a arătat prea generoasă, remediul îl puteţi găsi în cabinetul de stomatologie Bucureşti Cris Smile. Aici aveţi posibilitatea să apelaţi la estetică facială şi la tratamentele personalizate pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor.

Pentru o prima şedinţa în cabinetul stomatologic Bucureşti Cris Smile aveţi nevoie doar de o programare şi în scurt timp veţi avea parte de buzele pe care poate că nu le-aţi avut niciodată. Medicii noştri, specializaţi în estetică facială, se folosesc în acest scop de filerele pe baza de acid hialuronic. Intervenţiile complet neinvazive permit reconturarea şi redefinirea volumului buzelor, astfel încât acestea să fie mai cărnoase şi mai senzuale.

 

Indicații pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor

Buzele au un rol esenţial în estetică facială a fiecărui individ. Însă pentru multe reprezentanţe ale sexului frumos, visul de a-şi conservă frumuseţea facială şi volumul buzelor pare să se risipească pe măsură ce înaintează în vârstă.
Dar caracteristicile faciale nu sunt nici pe departe similare, la fel cum nici buzele nu sunt toate egale.
Tocmai din acest motiv, multe dintre aceste femei nu s-au putut bucură nicicând de buze perfecte.
Din punct de vedere morfologic, în ciuda variabilelor ce le diferenţiază (asimetrii, riduri), buzele pot fi clasate în câteva categorii de baza:
~   Buze subţiri (ambele buze sunt subţiri);
~   Hipertrofia internă (buza de sus este mai subţire decât cea de jos);
~   Buze asimetrice;
~   Buze cu riduri periorale;
~   Buze neconturate, cu marginile puţin definite;
~   Combinaţie de buze subţiri, asimetrice, cu riduri.

Dacă buzele sunt atât de diferite, rămâne de înţeles că şi abordarea terapeutică pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor diferă. Unele paciente îşi doresc buze puţin mai “pline”, în timp ce altele aspiră doar la un contur ceva mai bine definit sau la eliminarea ridurilor fine.
Indiferent despre ce tip de corecţie este vorba, remodelarea fi realizată prin tratamentele noastre de estetică facială. Însă rezultatele finale depind în mare măsură de fizionomia pacientelor ce ne solicită acest tip de intervenţie estetică.

 

Obiectivele tratamentelor pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor

Din păcate, modă excesului de zel rămâne valabilă şi în această ramură estetică. Adeseori ne confruntăm cu pacienţi sau paciente trecute deja prin nişte experienţe destul de traumatizante pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor. În situaţii similare, rezultatele au fost departe de aşteptări.

Înţelegem aşadar neîncrederea celor care au devenit victimele terapeuţilor neexperimentaţi în estetică facială. Odată ce ne solicitaţi ajutorul, noi reuşim mai mult decât doar să îmbunătăţim zona perioarala “devastată” deja. Scopul terapiilor noastre medicale de remodelare şi mărire a volumului buzelor prin intermediul filerelor cu acid hialuronic, este să:
~   Redefinim conturul buzelor la pacientele de toate vârstele;
~   Conferim volum buzelor subţiri ce dau asprime trăsăturilor faciale;
~   Contribuim la formarea unor buze mai pline;
~   Reconstruim o anumită simetrie orală, corectând asimetriile;
~   Contribuim la întinerirea profilului şi la estetică facială în ansamblu;
~   Redăm tonusul şi fermitatea buzelor;
~   Hidratăm buzele cu tendinţa de uscare;
~   Creăm buze senzuale, dar nicidecum vulgare.

 

Rezultatele obținute prin remodelarea şi mărirea volumului buzelor

Că în orice cură dentară, şi rezultatele obţinute prin remodelarea şi mărirea volumului buzelor depind în mare măsură de punctul de plecare. Acesta este şi motivul pentru care în avanpremieră intervenţiilor de estetică facială, discutăm cu pacienţii şi le expunem nu doar riscurile, ci şi probabilităţile de reuşită.
Spre exemplu, în cazul unor riduri nazo-labiale pronunţate, ce au nevoie chiar de un lifting, pacienţii nu trebuie să se aştepte la miracole. Este imposibilă atenuarea lor utilizând o singură fiolă injectabilă de acid hialuronic şi va fi nevoie de mai multe şedinţe succesive pentru umplerea ridurilor.

Şi în cazul intervenţiilor pentru remodelarea şi mărirea volumului buzelor, rezultatele finale depind de situaţia de la care se pleacă. Dacă ne vizitează o doamna sau o domnişoară cu buzele subţiri, o singură şedinţa va fi îndeajuns pentru evidenţierea conturului şi a umple buza superioară şi cea inferioară astfel încât acestea să se evidenţieze comparativ cu situaţia anterioară.

Nefiind vorba despre un filer permanent, injecţia cu acid hialuronic ce are drept scop remodelarea şi mărirea volumului buzelor, va oferă doar rezultate temporare. Mai exact, după ce este inserată sub cute, substanţă aumentativa este metabolizată de organism şi absorbită lent. Durata rezultatului depinde de tipul preparatului şi de concentraţie, precum şi de zona în care este injectat.

 

Remodelarea şi mărirea volumului buzelor. Recomandări

~   Tratamentul ce are că obiectiv remodelarea şi mărirea volumului buzelor le este recomandat şi bărbaţilor. Aceştia îl aleg în asociere cu umplerea ridurilor din zona perioarala, nazo-labială şi perioculară;
~   Şedinţa finalizată cu remodelarea şi mărirea volumului buzelor are o durata de cel mult 30 de minute, în timp ce rezultatele ajung să fie garantate chiar şi pentru o perioada de 12 luni;
~   Independent de dorinţele “aspirantelor” la buze cărnoase, ne asumăm responsabilitatea să ne ghidăm în funcţie de particularităţile faciale ale fiecărei paciente. Doar în acest fel, rezultatele vor reprezenta o reuşită, nu un faliment.

Tratamente pentru umplerea ridurilor de expresie şi de bătrâneţe

Trăsăturile fizionomiei reprezintă în primul rând cartea de vizită în relaţiile cu ceilalţi. În acelaşi timp, faţă este partea corpului cea mai vizibilă şi expresivă, ce reuşeşte să reflecte senzaţiile fizice, condiţiile de sănătate şi mai ales trecerea anilor. Tratamentele noastre pentru umplerea ridurilor reprezintă un “aliat” de nădejde ce va poate îmbunătăţi viaţă socială, personală şi profesională.
Este adevărat că pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, câştigă mai multă experienţă şi devin mai înţelepţi. Însă fiecare individ îşi doreşte să-şi menţină cât mai mult posibil un aspect tânăr şi să atenueze semnele ce marchează trecerea timpului. Aici intervin medicii din cabinetul stomatologic Bucureşti Cris Smile, prin tratamentele specializate de estetică facială cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor.

 

Indicaţii pentru umplerea ridurilor

Bătrâneţea îşi pune amprenta în manieră vizibilă în primul rând pe părţile corpului cel mai mult expuse, precum zonele fetei şi ale decolteului. Din acest punct de vedere, pielea fetei este partea corpului care rămâne “însemnată” nu doar de trecerea anilor, ci şi din cauza stărilor psihofizice.
De exemplu, pe parcursul aceleiaşi zile, la diferenţa de câteva ore, o persoană poate apărea obosită sau odihnită, cu cearcăne ori cu trăsături faciale mai mult sau mai puţin îmbătrânite. Aspectul fetei se schimbă în mod continuu şi destul de rapid.
Tocmai din cauza acestor transformări, pielea îşi pierde din tonus şi fermitate. Şi odată cu înaintarea în vârstă, există tendinţa să se relaxeze. Trăsăturile se modifică şi se “lasă”, în special la baza fetei, la nivelul bărbiei, în zona periorală şi perioculară. Aici apar şi primele riduri care, an după an, se adâncesc, devenind tot mai vizibile şi definitive.
În realitate, o piele îmbătrânita este caracterizată de o elasticitate scăzută şi de un tonus mult diminuat. Însă de prea multe ori, expresia fetei oglindeşte o vârstă mult mai matură decât cea dovedită de cartea de identitate, iar persoanele apar mai bătrâne decât sunt în realitate:
~   Pielea fetei apare opacă;
~   Faţă este brăzdată de riduri fine;
~   Pe mâini, faţă şi decolteu apar pete mai închise la culoare;
~   Tenul este lipsit de tonus şi de volum;
~   Fizionomia apare uşor “lăsată”.
Pentru oricare dintre situaţiile descrise anterior, soluţia cea mai eficientă, rapidă, nedureroasă şi economică este umplerea ridurilor cu filere de acid hialuronic.

 

Obiectivele tratamentelor pentru umplerea ridurilor

Cea mai evidenţă mărturie a procesului de îmbătrânire este semnalată prin prezenţa ridurilor. Aceste semne faciale apar sub formă unor şanţuri şi adâncituri subţiri, liniare, de regulă permanente. Aria preferată în care se manifestă se află la nivelul frunţii, în jurul ochilor sau a gurii.
Uneori ne trec pragul persoane destul de tinere, aflate în căutarea unor tratamente pentru umplerea ridurilor. Însă motivaţia acestora este justificată oarecum de apariţia precoce a acelor mici adâncituri din zona periorală sau perioculară. În aceste cazuri este vorba despre ridurile de expresie, ale căror sursă de origine nu coincide cu vârstă înaintată.
Independent de cauze şi de tipul inestetismului, tratamentele noastre pentru umplerea ridurilor au că obiectiv:
a. Ameliorarea ridurilor de expresie
Ridurile de expresie reflectă în primul rând mimica facială. Acest inestetism se manifestă şi pe o faţă de 20 de ani, în special în zona perioculară (în jurul ochilor), zona glabelara (între sprâncene) şi nazo-labială (în dreptul nărilor şi în jurul gurii), fiind determinat de:
~   Propriile obiceiuri când o persoană mănâncă, doarme sau vorbeşte;
~   Exprimarea propriilor emoţii prin intermediul trăsăturilor faciale.
b. Atenuarea ridurilor de bătrâneţe
În mod fiziologic, ridurile datorate bătrâneţii apar după vârstă de 30 de ani şi caracterizează o piele matură. Apariţia lor coincide cu:
~   Pierderea elasticităţii şi a tonusului facial, din cauza diminuării cantităţii de elastina şi de colagen (substanţe prezente în cantităţi optime într-o piele tânăra);
~   Atrofierea şi relaxarea muşchilor faciali;
~   Diminuarea cantităţii de grăsimi localizate sub cute.
Ridurile de bătrâneţe sunt foarte evidente în cazul persoanelor trecute de “floarea vârstei”, situaţii în care pielea apare “lăsată”, atrasă în jos de forţă gravitaţională.

 

Rezultatele obţinute prin umplerea ridurilor cu acid hialuronic

Obţinerea unor rezultate potrivit aşteptărilor depinde în mare măsură de priceperea medicului terapeut, de experienţele acumulate şi nu în ultimul rând de simţul sau artistic. Pentru că umplerea ridurilor cu acid hialuronic să aibă un efect durabil, filerele trebuie injectate în mod corect şi la o adâncime optimă.
Spre exemplu, dacă substanţă este inserată prea în profunzime, timpul de absorbţie în piele este mai rapid şi rezultatele vor fi mai puţin vizibile. În schimb, dacă injectarea cu acid hialuronic este superficială, cu o dozare necorespunzătoare, se poate să rămână urme pe piele.
Prin urmare, chiar dacă umplerea ridurilor este o procedura neinvazivă, rămâne necesitatea să va adresaţi doar unui medic expert. Pentru că absenţa efectelor adverse nu echivalează neapărat cu garantarea unor rezultate excelente şi de durata.

 

Umplerea ridurilor. Recomandări

~  Efectul anti-aging al curelor pentru umplerea ridurilor poate fi potenţat prin aplicarea periodică a unor produse dermatocosmetice antirid, îmbogăţite cu substanţe cu efect hidratant şi emolient: grăsimi nesaturate, antioxidanţi (vitamina A, C, E), alantoină şi pantenol;
~  Acţiunea tratamentului rămâne vizibilă şi timp de 12 luni, efectul depinzând însă de severitatea inestetismului şi de reacţia fiecărui individ la umplerea ridurilor cu acid hialuronic.

 


 

 

Formular de Contact

 
 

 

 

sageata

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Duminică: ÎnchisGiulesti

Telefon: 0723.918.404


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723.918.404


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro