instagram facebook youtube
 
 
 
 
bijuterii dentare

Bijuterii Dentare


Bijuterii Dentare

Bijuterii dentare. Caracteristici

Procedura de fixare bijuterii dentare

Cine poate beneficia de bijuterii dentare?

Bijuterii dentare. Recomandari


Bijuterii dentare, un trend in cosmetica dentara


Prezenta tratamentului cosmetic de aplicare bijuterii dentare nu este deloc intamplatoare printre categoriile cabinetului nostru de stomatologie. Pacientii nu se adreseaza unor structuri medicale similare, doar pentru a-si repara sau ameliora disfunctiile cavitatii oro-dento-maxilare. Cosmetizarea si infrumusetarea danturii, alaturi de terapiile dentare propriu-zise au devenit o necesitate, nemaifiind privite ca un capriciu al celor mai tinere generatii.

Poate ca in urma cu doua decenii nu erau la fel de populare printre tratamentele cosmetice de estetica dentara. Dar in prezent, aplicarea de bijuterii dentare a devenit un trend, in special printre tinerele doamne si domnisoare, dornice sa obtina un suras unic si minunat. Si tot mai multe paciente se adreseaza profesionistilor pentru personalizarea danturii cu pietricele pretioase sau chiar diamante.

Bijuterii dentare. Caracteristici

Bijuteriile dentare sunt de fapt accesorii menite sa dea o stralucire aparte danturii. Splendoarea acestor ornamente pretioase, similare bijuteriilor traditionale, au capacitatea de a atrage privirile persoanelor carora le vorbiti sau le zambiti.
Aplicarea de bijuterii dentare sau Skyce, asa cum mai sunt ele numite, reprezinta o procedura cosmetica deosebit de cautata de catre persoanele tinere ce doresc sa-si personalizeze zambetul. Se pot fixa pe fatetele exterioare ale dintilor frontali superiori (incisivii laterali), cei mai vizibili de altfel in timpul vorbirii.
Materialele utilizate pentru confectionarea micilor decoratiuni sunt compatibile cu structurile dentare si cavitatea orala a pacientilor. Ramane la latitudinea fiecarui doritor daca opteaza pentru pietre pretioase, semi-pretioase sau diamante. Efectul este aproximativ acelasi, anume un suras unic, mai luminos, mai frumos, mai atragator.

Procedura de fixare bijuterii dentare

Fixarea de bijuterii dentare este o procedura pur cosmetica, neinvaziva, fiind o hotarare optionala a pacientilor. Nu afecteaza deloc functionalitatea elementelor dentare si nici nu cauzeaza leziuni la nivelul smaltului sau a dentinei.
Aplicarea de bijuterii dentare se efectueaza rapid, fara durere si este tolerata chiar si de pacientii cu fobii dentare. Odata aplicate, ornamentele pretioase nu cauzeaza niciun fel de reactie adversa pacientilor cu alergii la diferite substante sau materiale.
Nu este nevoie de anestezie, nici de sedare generala, intrucat dentistul nu trebuie sa pileasca suprafata dentara. In prealabil insa, pentru a va asigura ca dintele destinat terapiei cosmetice este in perfecta stare, va recomandam sa va supuneti unui control de rutina.
Daca la suprafata danturii, medicul stomatolog remarca prezenta unei carii dentare sau a unei acumulari de tartru, va poate indica efectuarea tratamentului de detartraj, insotit sau nu si de un periaj profesional.
Odata indepartate orice depuneri de placa bacteriana sau de reziduuri alimentare, dentistul continua cu aplicarea unui adeziv special (Bonding), necesar fixarii micilor bijuterii dentare. Pentru a spori rezistenta lucrarii cosmetice si a-i asigura acesteia durabilitatea in timp, ne folosim de lampa de fotopolimerizare.

Cine poate beneficia de bijuterii dentare?

Dat fiind faptul ca nu este vorba despre un tratament de ortodontie propriu-zis si nici nu lezeaza in vreun fel structurile dentare, este destinat atat copiilor, cat si adultilor, fara niciun fel de contraindicatie.
De asemeni, personalizarea danturii cu bijuterii dentare se poate realiza atat pe dintii naturali, cat si pe coroanele dentare. Singura conditie este ca acestea sa fie intacte din punct de vedere structural, adica sa nu prezinte leziuni precum cariile sau depozitele de placa si de tartru.
Deloc banale, ornamentele dentare reusesc sa puna in valoare o dantura impecabila. Pe de alta parte insa, aplicate strategic pe un incisiv sau canin, pietricele si diamantele pot chiar sa camufleze o mica imperfectiune dentara (obturatie coronara, discromie sau o suprafata neregulata).

Bijuterii dentare. Recomandari

• Odata aplicate, bijuteriile dentare pot sa reziste ani la randul, insa este nevoie ca pacientii sa continue sa-si mentina o buna igiena orala, esentiala pentru prevenirea acumularilor de placa bacteriana;
• Indepartarea decoratiunilor dentare este simpla si se poate face in orice moment in cabinetul stomatologic, fara sa existe riscul afectarii smaltului.


 

 

 

Formular de Programare

 
ISO
 

  

sageata sus
Cris Smile
Email: office@cris-smile.ro
Phone: 0723 918 404
Url:
cash, credit card
Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5
Bucuresti, 051924
Evaluare Cris Smile Studio: (16 recenzii)

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbătă: 09:00 - 14:00

Duminică: Închis
Giulesti

Telefon: 0723.918.404


Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)


Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0723.918.404


Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti


Email: rahova@cris-smile.ro