fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Pot spune ca am gasit in sfarsit, un cabinet in care tratamentul este de exceptie iar cand plec, nu simt ca am fost la dentist. Recomand cu caldura sa faceti o vizita, chiar daca nu aveti probleme cu dintii, macar va veti simti ca acasa. Va avertizez, insa: atentia si calitatea cu care sunteti tratat/a poate provoca dependenta, si va veti indragosti inevitabil de acest cabinet !  

vezi mai multe »

Constantinescu Daniel
Sigilare

Respectarea unei igiene corecte (periaj zilnic, folosirea atei dentare, a apei de gura) a dintilor va poate scuti de multe probleme, dar unele zone nu pot fi curatate adecvat, in ciuda eforturilor, fiind greu accesibile pentru periaj (premolarii si, in special, molarii).

Suprafetele dentare pot prezenta santuri sau mici fisuri in care se acumuleaza bacterii ce in timp conduc la formarea de carii dentare, ce afecteaza chiar si copii de varste foarte mici. De aceea, o masura extrem de eficienta de preventie este sigilarea.

Aceasta se recomanda a fi facuta imediat dupa dezvoltarea dintilor permanenti (incepand cu varsta de 6 ani). Avand in vedere ca este vorba despre o masura de prevenire, nu implica anestezie sau utilizarea frezelor si nu este dureroasa, procedura fiind foarte usor acceptata de catre copii. Nu este, insa, exclusiv destinata unei anumite varste, ci poate fi realizata si in cazul adultilor, in conditiile in care dintii nu prezinta carii.

Sigilarea dentara presupune o igienizare prealabila amanuntita, fiind urmata de aplicarea unui lichid cu aspect rasinos, transparent sau opac, pe suprafeta dintelui. Sigilantul va patrunde in santurile si fisurile existente, se va intari si nu va mai permite resturilor de mancare sau bacteriilor sa patrunda si sa afecteze sanatatea dintilor.

Protectia sigilarii se mentine pentru aproximativ 2 ani, cu conditia mentinerii unei igiene corecte. Va recomandam sa nu omiteti controalele periodice la cabinetul stomatologic.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”