fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Sono contenta. I medici sono i migliori in assoluto, sia per metodo, loro modi di fare, che per materiali utilizzati!I prezzi non sono troppo costosi.;)Ti senti come in famiglia, il cliente,prima di tutto è una persona e poi un paziente.

vezi mai multe »

Doina
Periaj Profesional

De ce avem nevoie de periaj profesional? Cu ce este diferit acesta de periajul facut acasa? Sunt intrebari legitime la care medicii nostri asteapta sa va raspunda in detaliu.

Periajul profesional se inscrie intre masurile de preventie si este recomandat a fi facut cel putin o data  la 2 luni, mai ales daca sunteti fumator. Rolul sau este acela de a inlatura bacteriile depuse pe suprafata dentara, de a indeparta petele si depozitele superficiale de tartru care, netratate la timp, conduc la probleme mult mai grave. De asemenea, periajul profesional este realizat ulterior unei interventii de detartraj cu ultrasunete, cu scopul curatarii suplimentare si a lustruirii dintilor.

Cu toate ca periajul facut acasa, de doua ori pe zi, este absolut necesar, aceasta masura nu este si suficienta. Obiceiurile alimentare nesanatoase, igiena dentara uneori defectuoasa, fumatul sunt doar cateva dintre aspectele care indica necesitatea unei curatari profesionale a dintilor. Periajul la cabinetul stomatologic este realizat cu aparatura profesionala si o pasta speciala ce asigura o igienizare mult mai profunda.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”