fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

V-am descoperit intamplator pe net, si am avut marea surpriza sa aflu ca sunteti chiar langa mine. Am fost luni la dvs si vreau sa ii multumesc neaparat doamnei doctor Munteanu pentru explicatiile pe care mi le-a oferit despre aparatul dentar al fiului meu de 13 ani. Chiar am sa pun aparatul dentar la dumneavoastra in cabinet.Va multumesc!

vezi mai multe »

Luminita D.
Implantul dentar – Implanturi dentare

Implanturi dentare – Ce sunt?

Implanturile dentare sunt dispozitive care inlocuiesc radacinile dintilor lipsa. Ele sunt folosite pentru a sprijini coroane, punti sau proteze. Implanturile dentare sunt plasate chirurgical in osul maxilar, fiind o varianta pe care pacientii o simt mult mai naturala si sigura decat alte metode de a inlocui dintii care lipsesc, cum ar fi protezele.

Implantul dentar este, intr-o maniera simplificata, un surub din titan, a carui suprafata este tratata in vederea facilitarii osteointegrarii (pentru ca organismul uman sa accepte corpul strain). Acesta reprezinta doar primul element din procesul de restaurare a unui dinte, fiind necesara adaugarea unui bont protetic si a unei coroane. 

In cele mai multe situatii, un implant dentar este confectionat din materiale precum titanul sau zirconiul, pentru bontul protetic se utilizeaza fie fibra de sticla, fie zirconiu, iar pentru coroana dentara exista mai multe tipuri de materiale sau combinatii de materiale:  metal cu ceramica, ceramica integrala sau ceramica cu zirconiu.

Există multe motive este important pentru sa inlocuiti dintii lipsa, atat din motive estetice, cat si functionale.

Avand toti dintii va face sa va simtiti mai siguri si mai increzatori.

Cand o parte din dantura lipseste, este afectata in timp si structura osoasa din zona respectiva. Apoi, veti avea nevoie de o grefa osoasa pentru a construi osul maxilar inainte ca medicul dentist sa va poata pune implanturi sau face o proteza corespunzatoare.

Pierderea dintilor afecteaza si modul in care mestecati si muscati, riscand sa nu mai puteti manaca unele alimente. Multi oameni care au dinti lipsa au si o alimentatie defectuoasa, ceea ce poate afecta starea generala de sanatate.

Lipsa dintilor poate conduce la dificultati in vorbire. Acest lucru va poate afecta, de asemenea, increderea de sine.

Beneficiile implanturilor dentare

Costul implanturilor dentare poate fi mult mai mare decat pentru alte tipuri de restaurari, dar acestea au o serie de avantaje pe care nu le intalnim in cazul protezelor sau puntilor dentare.

Implanturile dentare sunt introduse in os si se simt mai mult ca dintii naturali decat proteza.

Nu va fi nevoie sa va faceti griji cu privire la folosirea de adezivi ca in cazul protezelor dentare sau ca respectivele protezele aluneca, sau cand atunci cand vorbiti.

Implanturile dentare va ajuta sa mestecati mult mai usor decat o proteza.

Implanturile au un aspect foarte apropiat de dintii naturali, ceea ce contribuie la imbunatatirea increderii. In plus, nu afecteaza vorbirea.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”