fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Sunt pacientul Dr. Andreea Stanisteanu si sunt super incantat de cum sunt tratat. As vrea sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru tot ceea ce a facut pentru mine, precum si intragului personal al acestui cabinet, oameni deosebiti mai ales ca sunt tineri ceea ce le confera avantajul tehnicilor si aparaturii moderne. Cabinetul arata foarte bine, iar faptul ca progamarile se fac cu ceva timp inainte din cauza solicitarilor arata cat de ravnit este.Multumesc,Viorel

vezi mai multe »

Petre Viorel
Fluorizare

Fluorizarea este o forma de tratament profilactic cu o importanta majora in mentinerea sanatatii dintilor, in sensul reducerii aparitiei cariilor dentare si a agravarii leziunilor deja formate, prin fortifierea si remineralizarea smaltului. De asemenea, fluorizarea este recomandata persoanelor care prezinta un grad ridicat de sensibilitate dentinara, eliminand discomfortul pe care expunerea dintilor la temperaturi extreme (cald sau rece) o provoaca.

Acesta poate fi realizat atat la cabinetul medicului stomatolog, cat si acasa, de catre pacient prin utilizarea de paste de dinti sau ape de gura pe baza de fluor.

Medicii nostri vor realiza tratamentul de fluorizare numai dupa o igienizare completa: detartraj (in cazul in care nu a fost realizat in ultimele 6 luni), periaj profesional si Air Flow, pentru a se asigura de eficienta procedurii.

In esenta, acestia vor aplica produse profesionale (constand in paste de dinti cu fluor, geluri, solutii), care vor fi lasate sa actioneze 1-2 minute pe fiecare arcada. In urma acestui tratament, nu trebuie sa clatiti gura, sa beti apa sau sa mancati timp de 30 de minute.

Procedura realizata corect nu are efecte secundare, se recomanda tuturor categoriilor de persoane, exceptie facand doar copii sub 6 ani si femeile insarcinate.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”