fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Super clinica!!!!

vezi mai multe »

Gabriel Munteanu
Bijuterii dentare

Bijuteria dentara este o decoratiune speciala, de exemplu un diamant sau altă piatra pretioasa sau semipretioasa, care poate fi atasta pe dinte avand un scop pur estetic. Aceasta bijuterie se aplica pe dinti sanatosi, fiind, de regula, preferati dintii frontali, intrucat sunt cei mai vizibili.

Procedura de aplicare este simpla, neinvaziva si dureaza doar cateva minute. Nu este dureroasa si nu necesita anestezie. Medicul stomatolog incepe procedura cu un control si o igienizare completa, inlaturand resturile de alimente sau placa bacterina prin intermediul unui periaj profesional. Acesta va verifica, de asemenea, starea dintelui, asigurand-se ca nu este deteriorat si permite atasarea unei bijuterii.

Ulterior este aplicat un adeziv numit bonding, bijuteria si se trece la ultima etapa-intarirea adezivului cu ajutorul lampei speciale de fotopolimerizare. Procedura nu are niciun fel de efecte negative asupra structurii dintelui.

Medicul stomatolog va va oferi toate detalii cu privire la modul de ingrijire a bijuteriilor dentare, rezistenta in timp a acestora fiind conditionata si de o igiena orala corespunzatoare.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”