fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Am incercat mai multe cabinete stomatologice dar la Cris Smile mi-am dat seama ca este bine sa apelez. De ce?, aici ,pot spune,am gasit cu adevarat profesionisti, doctori care vor si pot sa nu-si bata joc de pacienti. Multumesc cris-smile. Semneaza Mereuta Maria

vezi mai multe »

Mereuta Maria
Aparat dentar invizibil – ORTHOCAPS

Orthocaps este un aparat dentar invizibil inovator. Sistemul cuprinde două tipuri de alignere transparente, diferite atat in ceea ce priveste compozitia cat si presiunea pe care o exercita asupra dintilor (hardCAPS utilizate in timpul zilei si softCAPS special confectionate pentru noapte). Aceasta inovatie se numeste TwinAligner sistem. Acesta corecteaza progresiv pozitionarea dintilor, fara ca pacientii sa simta durere sau discomfort. In plus, sunt facute din materiale pe care organismul uman le tolereaza foarte bine.

Tratamentul cu aparatul dentar invizibil Orthocaps se desfasoara in mai multe etape:

Consultatie: medicul ortodont va explica in detaliu cum functioneaza acest tip de aparat dentar invizibil si va realiza o amprentare a dintilor dumneavoastra.

Digitalizare: sunt create forme computerizate foarte precise dupa amprentele dentare, fotografiile si investigatiile radiologice.

Planificare: digitalizarea precisa si evaluarea datelor dumneavoastra permit evaluarea cu exactitate a rezultatul tratamentului cu un aparat dentar invizibil Orthocaps.

Determinare specificatii tehnice: specialistii Orthocaps lucreaza indeaproape cu medicul ortodont Cris Smile in vederea determinarii materialor necesare pentru fabricarea celeor doua tipuri de alignere: hardCAPS si softCAPS.

Fabricare: dupa alegerea materialelor, specialistii Orthocaps realizeaza in laboratoarele din Germania aparatul pe care urmeaza sa il purtati.

Livrare: alignerele fiecarui pacient sunt trimise si pot fi ridicate la cabinetul stomatologic Cris Smile.

Montare: montarea alignerelor Orthocaps va fi realizata de medicul ortodont, acesta urmand sa verifice pozitia lor in fiecare etapa a tratamentului.

Principalele avantajele ale aparatului dentar Orthocaps

Tehnologie de ultima ora

Tratamentul furnizat de către medicul dentist al Cris Smile

Controlul continuu al calitatii de catre o echipa de experti din Germania

Optiuni rapide de corectie

Reglare dentara de inalta calitate

Cost redus comparativ cu celelate variante de aparate dentare invizibile

Materialele sintetice 100% compatibile cu organismul uman

Prin purtarea alignerelor orthocaps cel puţin 20 de ore pe zi, puteti obtine o corectare usoara a dintilor.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”