fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Apreciez foarte mult personalul de la Cris Smile, intotdeauna binevoitor si politicos. :p Medicii de aici sunt foarte bine pregatiti si nu regret ca am facut acesta alegere.Recomand cu caldura acest cabinet tuturor persoanelor cu "frica acuta" !!!Multumesc!

vezi mai multe »

Mihaela Jitarasu
Aparat dentar INCOGNITO

Aparat dentar incognito – un aparat dentar ultramodern (a fost inventat in anul 2002 de catre Dirk Wiechmann, un medic german) care utilizeaza sistemul lingual si un suport individual pentru a reduce problemele frecvent asociate cu aparatele dentare, cum ar fi dificultatile de vorbire si iritatiile limbii. Aparatul dentar incognito este personalizat, facut in conformitate cu cerintele dumneavoastra, dintr-un metal pretios.

Aparat dentar incognito – Ce implica tratamentul?

Tratamentul Incognito va implica initial realizarea unei amprente de silicon, dupa care se realizeaza un mulaj in ceara prelucrat prin intermediul unui dispozitiv de scanare 3D de inalta rezolutie optica. Aparatul ortodontic este realizat in laboratorul din Germania al companiei producatoare dupa efectuarea analizei si a scanarii computerizate pentru mulajul danturii si este montat doar de specialistii acreditati de catre doctorul Dirk Wiechmann.

Aparat dentar incognito – Care sunt avantajele aparatului Incognito?

Aparatul dentar nu este vizibil din exterior, astfel incat dintii pot fi indreptati discret;

Datorita utilizarii unui sistem de suport individual sunt prevenite efectele negative asupra modului de a vorbi si a manca;

Pacientii nu dezvolta alergii;

Imbunatateste in mod semnificativ ocluzii grave;

Reduce aparitia cariilor dentare;

Imbunatateste zambetul intr-un interval scurt de timp.

Aparat dentar incognito – Care sunt potentialele dezavantaje?

Tratamentul poate fi costisitor;

Nu toate cabinetele dentare ofera acest tip de tratament, el fiind unul relativ nou.

Aparat dentar incognito – Cat timp dureaza tratamentul cu aparatul Incognito?

Durata tratamentului variaza, dar este relativ scurta în comparatie cu aparatele traditionale. Odata montata, veti avea nevoie de circa de 2 saptamani pentru va adapta la noul aparat. Pentru cea mai mare parte a pacientilor, rezultatele se vad in 9-15 luni de la inceperea tratamentului.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”