fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Aveam o durere cumplita de masea, am mers la toate cabinetele din zona, si nimeni nu se baga sa imi scoata cele doua ace rupte de pe canalele de la masea :( . Numai D-na Doctor Cristina Munteanu a reusit sa imi scoata ambele ace, si sa reuseasca sa ma scape de durerea cumplita de peste doua saptamani.Recomand cu incredere cabinetul Cris smile. :D

vezi mai multe »

Francisc
Air Flow

Consumul frecvent de alimente colorate, cafea sau fumatul sunt principalele cauze ale coloratiilor inestetice care apar pe suprafetele dintilor. La acestea se adauga tartrul si placa bacteriana, surse pentru evolutia cariilor dentare si a bolilor parodontale.

Una dintre masurile cele mai eficiente de indepartare a acestor probleme este tratamentul AIR FLOW. Este o procedura simpla, rapida care se realizeaza prin expunerea suprafetei dentare la un jet puternic de apa, aer si bicarbonat de sodiu. Rezultatele sunt imediat vizibile, dintii dumneavoastra vor fi mai curati si mai luminosi. De asemenea, va veti bucura de o senzatie de prospetime si de o respiratie placuta.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta acestei proceduri de air flow, intrucat nu are efecte negative nici asupra dintilor sau a gingiilor.

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA - PACIENTII CRIS SMILE!”