Profilaxie Dentar─â

Pentru c─â este mai u┼čor s─â preveni┼úi, aten┼úia medicilor no┼čtri este ├«ndreptat─â nu numai c─âtre ortodontie, implantologie, endodon┼úie sau parodontologie, ci ┼či c─âtre pre├«nt├ómpinarea afec┼úiunilor orale cu ajutorul curelor de profilaxie dentar─â.

O igien─â oral─â corespunz─âtoare reprezint─â ├«ns─â primul pas spre o dantur─â frumoas─â ┼či s─ân─âtoas─â. ┼×i nu conteaz─â dac─â este vorba despre din┼úii naturali, despre proteze sau pun┼úi dentare. Igiena trebuie s─â fie perceput─â drept o rutin─â cotidian─â, prima ce poate salva nu doar structura coroanelor dentare, ci ┼či ┼úesuturile de sus┼úinere (peridontiul).

├Äns─â periu┼ú─â ┼či past─â de din┼úi, folosirea apelor de gur─â ┼či a atei dentare se pot dovedi insuficiente pentru ├«ndep─ârtarea depunerilor din spa┼úiile greu accesibile precum zonele interdentare sau cele localizate sub gingie. ├Än aceste arii, plac─â bacterian─â se acumuleaz─â rapid ┼či pentru a fi ├«ndep─ârtat─â este nevoie de opera┼úiuni de profilaxie dentar─â.

 

Cu ce suntem diferi╚Ťi?

Stilul Cris Smile ├«ncorporeaz─â, pe l├óng─â tratamente aliniate celor mai ├«nalte standarde de calitate ┼či:
~  dezvoltarea unei rela┼úii bazate pe onestie, respect ┼či grij─â cu dumneavoastr─â
~  transparen┼ú─â ┼či eficien┼ú─â
~  solu┼úii rapide ┼či customizate personalit─â┼úii ┼či stilului dvs. de via┼ú─â
~ plan de tratament ce dep─â┼če┼čte rigorile estetice ┼či r─âspunde, primordial, celor mai rafinate nevoi dento-faciale: diagnostic, mecanic─â de tratament, obiective de tratament, supervizare ┼či control.

 

Medici califica╚Ťi

Speciali┼čtii Cris Smile sunt ├«n continuu proces de ├«nv─â┼úare, cu particip─âri la cursuri ┼či programe de preg─âtire post-universitar─â.
Internalizeaz─â nevoia dvs. de siguran┼ú─â, sunt capabili s─â v─â asiste nu doar profesional ci ┼či emo┼úional pe parcursul ├«ntregului tratament.
┼óintesc s─â v─â ofere complementaritatea perfect─â ├«ntre o mu┼čc─âtur─â corect─â ┼či un z├ómbet perfect.

 

Abordare personalizat─â, tratament planificat, rezultate excelente

Plan de tratament realizat pe baza unei anamneze atente, cu etape planificate ┼či obiective prestabilite pentru fiecare dintre acestea reprezint─â miezul abord─ârii Cris Smile.

 

Care sunt tratamentele noastre de profilaxie dentar─â?

~ Profilaxie dentar─â. Detartraj
Procedura de detartraj pe care o efectu─âm cu ajutorul ultrasunetelor, are drept scop ├«ndep─ârtarea depunerilor de plac─â bacterian─â ┼či de tartru, primele responsabile de boal─â parodontal─â ┼či de cariile dentare.

~ rofilaxie dentar─â. Periaj profesional
Cu ajutorul tratamentelor noastre de periaj profesional efectuate cu un instrumentar specific cu ultrasunete ┼či cu o past─â de din┼úi cu ac┼úiune intensiv─â, va pute┼úi proteja un timp ├«ndelungat de carii dentare, boli parodontale ┼či acumul─âri de tartru.

~ Profilaxie dentar─â. Air Flow
Sistemul Air Flow presupune utilizarea unui dispozitiv revolu┼úionar care, folosindu-se de direc┼úionarea jetului de aer ├«n amestec cu particule de bicarbonat ┼či ap─â demineralizat─â, faciliteaz─â albirea dentar─â ┼či cur─â┼úarea spa┼úiilor interdentare.

~ Profilaxie dentar─â. Fluorizare
Contribuind la remineralizarea straturilor dentare, ├«nc─â din copil─ârie, tratamentele de fluorizare reprezint─â o solu┼úie optim─â ┼či de durata pentru protejarea din┼úilor de apari┼úia cariilor dentare ┼či de acumul─ârile de tartru.

~ Profilaxie dentar─â. Sigilare
Cu ajutorul procedurii de sigilare dentar─â, ce presupune aplicarea unei substan┼úe de consistent─â fluid─â la suprafa┼ú─â din┼úilor ┼či ├«n spa┼úiile interdentale, este posibil─â protejarea structurilor dentare predispuse la apari┼úia cariilor.

~ Profilaxie dentar─â. Gutiere bruxism
Aplicarea de gutiere bruxism, de formă unor mascute ce îmbracă fiecare arcadă, va protejează dantură de eroziunea cauzată de frecarea involuntară a dinţilor în timpul somnului, adică de bruxism.

 

Detalii Profilaxie

Ce sunt tratamentele de profilaxie dentar─â?
Sub denumirea de tratamente de profilaxie dentară sunt cuprinse toate procedurile executate de către medicul stomatolog specialist, în scopul eliminării depunerilor de tartru datorate unei igiene orale la domiciliu insuficiente sau necorespunzătoare.
Tratamentul de profilaxie dentar─â presupune identificarea celor mai eficiente metode ├«n m─âsur─â s─â combat─â bolile parodontale ┼či cariile dentare. Se bazeaz─â ├«n special pe:
~ Opera┼úiuni specifice de prevenire a pl─âcii bacteriene ┼či a tartrului;
~ Eliminarea factorilor determinanţi în apariţia cariilor dentare;
~ Folosirea unor proceduri pentru întărirea suprafeţelor dentare;
~ Vizite periodice pentru verificarea sănătăţii dentare;
~ Educarea pacienţilor către respectarea unor norme de igienă.


Avantajele procedurilor de profilaxie dentar─â
Tratamentele profesionale de profilaxie dentară va ajută să va menţineţi pe termen lung, aspectul sănătos al danturii. Totul se datorează procedurilor ce au drept scop:
~ Curăţarea dinţilor în profunzime;
~ Eliminarea plăcii din spaţiile greu accesibile;periaj profesional;
~ Prevenirea form─ârii cariilor;
~ Combaterea retract─ârii gingiilor;
~ Albirea danturii îngălbenite;
~ Lustruirea suprafeţei dentare;
~ Diminuarea sensibilităţii dentare;
~ Vizite periodice pentru verificarea sănătăţii dentare;
~ Reducerea inflamatiilor gingivale;
~ Întărirea structurilor dentare;
~ Prevenirea pierderilor de ţesut osos;
~ Remediu împotriva alitozei;
~ Îndepărtarea eficace a petelor dentare.