facebook youtube
 
 
 
 

Profita de oferta pentru aparat dentar safir in cadrul cabinetului stomatologic CRIS SMILE.

Vino acum la cabinet pentru a profita de oferta si pentru a beneficia de un tratament ortodontic de specialitate. Aparatul dentar cu bracketi de Safir, fata de aparatul dentar metalic, are un cost mai ridicat, dar este aproape invizibil. La o distanta de peste 1-2 metri acesta nu se mai vede!

Aparat dentar Safir. Principalele avantaje

Tratamentele cu aparat dentar Safir nu sunt lipsite de avantaje reale pentru pacienti. Si chiar daca este vorba despre adevarate dispozitive ortodontice (variantele traditionale metalice sunt prea putin agreate), niciun pacient nu intampina probleme sa le poarte atunci cand le propunem in alternativa mai putin esteticelor aparate dentare fixe metalice. Cunoscut ca ”bijuteria” terapiilor de ortodontie, orice aparat dentar Safir atinge cele mai inalte performante, atat in ce priveste eficienta si rezultatele, cat si in ce priveste estetica dentara. Dar veti vedea ca odata ce le folositi, lista avantajelor nu se opreste aici. Datorita prestatiilor, planul terapeutic cu aparat dentar Safir le ofera pacientilor:

a. Rezistenta

Rezistenta este datorata ultimelor tehnologii de fabricatie, dar mai ales mineralului utilizat. Safirul, un mineral cristalizat, este al doilea in clasamentul celor mai dure minerale, dupa diamant.

b. Rezultate impecabile

Rezultatele sunt garantate de priceperea si experienta tehnicienilor si a medicilor din cabinetul stomatologic Cris Smile. Respectand recomandarile specialistilor, dispozitivele corecteaza pana si cele mai complexe anomalii dentare.

c. Confort

Confortul este asigurat de materialele biocompatibile. Aparatele dentare Safir nu creeaza alergii sau disconfort nici in cazul pacientilor cu sensibilitate oro-dentara. In plus, aparatul este purtabil, pacientii adaptandu-se in doar cateva zile.

d. O estetica ideala

Bracket-urile si intregul aparat dentar Safir este aproape invizibil, caracteristica suplimentata de faptul ca in timp, componentele nu sufera modificari de culoare. Structura monocristalina, prin slefuire, este protejata de petele pigmentare.

e. Incredere in sine

Pacientii sunt constienti ca aparatele dentare Safir, practic invizibile, nu le va afecta viata sociala si nici increderea in sine. Se poate spune ca actioneaza in tacere, fara sa deranjeze, permitanu-i fiecarui individ ce le poarta sa-si continue viata in mod normal.

f. Pret avantajos

Prestatiile sunt aceleasi ca in cazul celor mai scumpe tratamente ortodontice. Dar pretul unui aparat dentar Safir este inferior fata de aparatele dentare linguale sau invizbile, recunoscute drept ”reginele” tratamentelor de ortodontie, daca se tine cont de estetica dentara.
Oferta este: 2700 lei pentru aparat dentar safir pentru o arcada.
Pentru a putea profita de aceasta oferta contactati-ne!


 

 

 
 
ISO
 

 

 

 
sageata sus
Cris Smile
Email: office@cris-smile.ro
Phone: 0723 918 404
Url:
cash, credit card
Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5
Bucuresti, 051924