facebook youtube
 
 
 
 
Cristina Munteanu - Puterea empatiei

 

 "Nu prea se poate comunica empatic. E prea complicat şi incomod pentru un medic” ar afirma orice sceptic. Mă încăpățânez să îl contrazic.

Stomatologia e mai mult decât un cumul interesant de informaţii şi de tratamente.
E o relaţie personală ce o stabilesc cu fiecare pacient şi care e construită pe respect, încredere, curaj, răbdare, înţelegere, persistenţă.
80% din informaţiile necesare unui tratament le culegem în prima interacţiune cu pacientul. Ascultă şi observă. Apoi, pune-te în locul lui.

În 15 ani de meserie, empatia a fost valoarea de bază după care m-am ghidat. Exerciţiul pe care îl fac în mod constant pentru a câştiga claritate: nu aş recomanda niciodată vreun tratament pe care eu însămi nu l-aş folosi.

Astfel s-a născut Cris Smile şi a apărut #doctorempatie: din convingerea că dacă o dantură sănătoasă e unul din semnele civilizaţiei, atunci, toţi trebuie să avem acces la ea. Iar, de vreme ce, nimeni nu reuşeşte de unul singur, sunt convinsă că ne ridicăm ridicându-i pe ceilalţi. Împreună, facem lumea să zâmbească.

Empatia, curajul, transparenţa, munca, încrederea, respectul, răbdarea, confidenţialitatea, rapiditatea şi eficienţa sunt cele zece puncte ale identităţii mele ca dentist - un jurământ interior de care sper că şi Hippocrate ar fi mândru.

dr. Cristina Munteanu, medic stomatolog şi dentistul tuturor
#doctorempatie

 


 

 

 
 
ISO
 

 

 

 
sageata sus
Cris Smile
Email: office@cris-smile.ro
Phone: 0723 918 404
Url:
cash, credit card
Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5
Bucuresti, 051924