fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Un cabinet stomatologic unde poti merge cu incredere. Multumesc d-nei Dr. Cristina Munteanu pentru atentia, rabdarea si profesionalismul cu care isi trateaza pacientii. Mult succes in continuare.

vezi mai multe »

Pavel Cristina
Prima vizita la cabinetul stomatologic

Pentru copii este foarte importanta aceasta prima vizita, cand intra in contact cu medicul stomatolog si cand invata mai in detaliu cateva aspecte legate de igiena dintilor. Chiar daca parintii au avut in vedere aceasta initiere inca de acasa, e important ca prima vizita sa fie una de acomodare si de acceptare. 

O vizita relaxanta care sa-i imprime psihicului trairi calme raportate la vizitele la cabinetul stomatologic ii va intari copilului increderea in medicul stomatolog si in rolul acestuia de a-l proteja de dureri si de a-i asigura o dantura frumoasa si sanatoasa .
Aceasta prima vizita stomatologica ii ajuta totodata si pe parinti sa contientizeze importanta tratarii din timp a dintilor copiilor si mai ales a preventiei aparitiei problemelor dentare.
O consultatie stomatologica regulata ii asigura copilului o maturitate fara stresul generat de probleme dentare grave.
Recomandam ca vizitele sa inceapa din primul an de viata al copilasului. E momentul cand le dau dintii, cand trebuie avut grija ca ei sa suporte acest proces mai usor si cand se obisnuiesc cu regularitatea acestori vizite ce le asigura o viata sanatoasa, lipsita de dureri.
Cand un copil este adus din timp, vizitele la stomatolog sunt placute si nu-i creeaza niciun fel de angoase spre deosebire de cazurile cand copilul este adus la medic abia in momentul cand au aparut probleme. Aceea este clipa in care copilul asociaza durerea cu medicul stomatolog, cu locatia, manifestand temeri conjucturale fata de astfel de vizite de altfel extrem de normale.
Asadar va recomandam dumneavoastra dragi parinti sa aveti grija sa sanatatea copilului dumneavoastra si sa-i oferiti acest confort psihic si fizic asociate vizitelor periodice la medicul stomatolog.
Militam alaturi de dumneavoastra pentru zambetul perfect al fiecarui copil !


Va asteptam cu drag primele vizite. Nu ezitati sa ne contactati AICI