fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Pot sa spun ca personalul, condtitiile, profesionalismul , modul cum se trateaza pacientul si nu in ultimul rand seriozitatea care le intalnesti la acest cabinet stomatologic au transformat o persoana care nu mergea la dentist intr-una care, acum, face acest lucru cu mare drag si cu mare placere.Nu pot sa gasesc cuvinte rele, nu am ce reprosa.Recomand cu cea mai mare incredere acest cabinet stomatogic, indiferent de medici, toti sunt forte buni.Puneti mana si veniti la doctor si nu lasati dantura sa se "strice".Inca un lucru cand vorbim de personal vorbim de medici, asistenti si de asistenta de la receptie....numai cuvinte de lauda, bravo!

vezi mai multe »

George B.
Implant dentar - informatii, costuri, recomandari implanturi dentare

Implantul dentar reprezinta un inlocuitor al radacinii dintelui. Lipsa unui dinte sau in cazuri mai grave, a mai multor dinti, afecteaza viata, socializarea, sanatatea unei persoane. Se poate remarca facil o persoana cu defecte dentare pentru ca gesturile faciale sunt restranse la zambete modeste sau se mascheaza gura cu mana atata in timpul vorbirii, cat in mod special in timpul rasului. O astfel de persoana este nesigura pe ea si pe gesturile pe care le face in public. O persoana careia ii lipseste unul sau mai multi dinti va avea de asemenea defecte de vrobire si o maticatie deficitara, in plus, structura faciala se modifica in momentul in care lipsesc dinti.

De aceea va recomandam sa nu mai stati pe ganduri daca aveti astfel de probleme si sa apelati la o clinica stomatologica ce va poate salva de toate aceste impedimente ce va afecteaza viata de zi cu zi
La Cris Smile - clinica stomatologica din Bucuresti - va puteti bucura de atentia unei echipe dedicate si profesioniste care va analiza problemele dumneavoastra si va va oferi solutii personalizate. Fiecare pas se discuta, se analizeaza si impreuna luam o decizie.
Ne dorim ca fiecare zi din viata dumneavoastra sa o petreceti zambind si arborand o dantura perfecta care sa va asigure o calitate mai buna a vietii personale si sociale.
Va asteptam la cabinet sa ne cunoastem si sa ne dati sansa de a va pune la dispozitie un zambet perfect, o dantura perfecta.
Pentru dumneavoastra am pregatit si oferte la preturi irezistibile. - Oferta implant dentar - AICI