fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Daca doctorul la care te duci este un om care se apropie usor de pacienti si nu simti o raceala in cabinet, iti trece frica de stomatolog imediat. e important sa iti spuna ce urmeaza sa iti lucreze la dinti , sa nu fii luata prin surprindere

vezi mai multe »

Jasimvp
Cum preveniti parodontoza?

Parodontoza este una din cele mai periculoase boli dentare care netratata la la timp poate duce la pierderea dintilor. Parodontoza apare in urma unor afectiuni de tip infectios a cavitatii bucale ce ajung sa afecteze gingia si tesuturile care sustin dintele.

Trebuie sa stiti ca sangerarea si miscarea dintilor reprezinta un semn de alarma ce indica spre parodontoza.
Mergeti la medicul stomatolog din timp si tratati din faza incipienta problemele dentare pentru a va bucura de o dantura frumoasa si fara dureri pentru cat mai mult timp.

Dintre vinovatii acestei afectiuni parodontale enumeram: fumatul, microbii, tartrul, alcoolul.
Puteti sa credeti ca neavand carii dintii dumneavoastra sunt sanatosi, insa daca acestia sunt ceva mai mobili, este un indiciu al parodontozei.
De asemenea gingia rosie si marita in volum trebuie e un alt semn de alarma ca suferiti de afectiuni parodontale.

Astfel, pentru a tine departe aceasta afectiune aveti cat mai multa grija de dintii dumneavoastra :
- renuntati la fumat. Fumatul creste riscul de boala parodontala
- apelati la detrartraj periodic
- folositi ata dentara si apa de gura
- o alimentatie sanatoasa mentine dantura dumneavoastra in buna forma, ajuta la pastrarea unui sistem imunitar puternic si a unor gingii sanatoase. Deficitul de Vitamina C poate provoca sangerarea gingiilor
- consult stomatologic regulat pentru a preveni si a trata in faza incipienta orice problema dentara.

Cris Smile - cabinet stomatologic din Bucuresti, detine o echipa de profesionisti pasionati si dedicati, avand un obiectiv major, acela de a preveni si de a trata orice afectiune dentara pentru ca fiecare din noi sa se bucure de o dantura sanatoasa si rezistenta.