fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Am incercat mai multe cabinete stomatologice dar la Cris Smile mi-am dat seama ca este bine sa apelez. De ce?, aici ,pot spune,am gasit cu adevarat profesionisti, doctori care vor si pot sa nu-si bata joc de pacienti. Multumesc cris-smile. Semneaza Mereuta Maria

vezi mai multe »

Mereuta Maria
Consultatie stomatologica, importanta prevenirii afectiunilor dentare

Perioada unei consultatii stomatologice regulate este la 6 sau 12 luni, in functie de afectiuni. Aceasta consultatie ajuta la prevenirea oricarei afectiuni si la remedierea din faza incipienta a oricaror probleme dentare ce lasate netratate pot duce la afectiuni grave ce vor necesita si mai mult timp de tratare, costuri crescute. In plus, cel mai important veti evita durerea dentara atat de neplacuta pentru oricare din noi. 

La o consultatie stomatologica regulata se recomanda un detartraj si un periaj profesional pentru inalturarea placii bacteriene care reprezinta unul din factorii initiatori ai problemelor dentare.

Sanatatea orala este extrem de importanta pentru fiecare persoana in parte. Fiti atenti la cel mai mic semn pe care vi-l da dantura dumneavoastra si ajutati la rezolvarea acesteia din timp pentru a avea o dantura frumoasa si sanatoasa pentru cat mai mult timp.

Va enumeram cateva simptome care trebuie sa va puna in alerta daca au loc, si anume:
- grad sporit de sensibilitate a gingiilor
- placa bacteriana
- gingii inrosite
- cel mai mic semn de carie dentara

In cazurile in care simptomele sunt ignorate riscati sa suferiti afectiuni grave precum parodontoza, care de asemenea netratata la timp poate afecta intreg organismul, din cauza bacteriilor si infectiilor ce ajung sa se instaleze.
Astfel, o consultatie stomatologica regulata va poate feri de dureri si de tratamente dureroase si pe termen lung.

Cris Smile -
cabinet stomatologic Bucuresti, va asigura consultatii stomatologice amanuntite si la cel mai inalt nivel profesional.