fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Pot sa spun ca personalul, condtitiile, profesionalismul , modul cum se trateaza pacientul si nu in ultimul rand seriozitatea care le intalnesti la acest cabinet stomatologic au transformat o persoana care nu mergea la dentist intr-una care, acum, face acest lucru cu mare drag si cu mare placere.Nu pot sa gasesc cuvinte rele, nu am ce reprosa.Recomand cu cea mai mare incredere acest cabinet stomatogic, indiferent de medici, toti sunt forte buni.Puneti mana si veniti la doctor si nu lasati dantura sa se "strice".Inca un lucru cand vorbim de personal vorbim de medici, asistenti si de asistenta de la receptie....numai cuvinte de lauda, bravo!

vezi mai multe »

George B.
Ce este un Ortoimplant?

Ortoimplantul, cunoscut si sub numele de miniimplant, este un surub din titan, asemanator cu implantul dentar dar de dimensiuni reduse. El este folosit numai in scop ortodontic, pentru a ajuta la migrarea dintilor in directii in care aparatul dentar clasic nu are eficienta.

Ortoimplantul este intalnit in situatiile in care tratamentul ortodontic realizat de catre un dentist ortodont nu poate fi finalizat doar cu ajutorul aparatului dentar.

Cum se aplica?

Se aplica foarte usor prin infiletare cu ajutorul unei surubelnite speciale. Aceasta modalitate facila de aplicare face ca interventia sa fie realizata cu usurinta de un dentist ortodont, nefiind necesara implicarea unui medic chirurg. Intreaga procedura se realizeaza sub anestezie locala.

Unde se aplica?
Pozitia ortoimplantului este hotarata de un dentist ortodont in functie de necesitate, in general realizandu-se la nivel osos intre radacinile dentare. Din cauza faptului ca exista riscul sa cada, pacientul trebuie sa evite sa traga de el. Daca se slabeste sau cade, sunati imediat medicul ortodont.

Cat timp este necesara prezenta ortoimplantului?

Aceasta decizie este lasata la latitudinea dentistului ortodont. Perioada poate fi de la cateva luni pana la finalizarea tratamentului ortodontic. In functie de caz, acelasi ortoimplant poate fi mutat in mai multe locatii ale cavitatii bucale in functie de necesitate

La ce varsta pot fi folosite ortoimplanturile?
Ortoimplanturile pot fi folosite la orice varsta atata timp cat pacientii au dinti definitivi (permanenti).

Ce pacienti nu sunt indicati aplicarii lui?
Ortoimplantul nu este indicat pacientilor cu afectiuni gingivale.

Cum se indeparteaza si ce ramane in urma lui?
Se indeparteaza prin desfiletare cu ajutorul aceleiasi surubelnite cu care s-a aplicat, in urma lui neramanand nicio cicatrice.