fa-ti o programare
0723 . 918 . 404
contact

Eu am nimerit pe mana unei doctorite foarte dragute. M-a facut sa-mi inving frica. Apelati cu incredere, o sa mai reveniti!!!Astept urmatoarea vizita ptr ca acum nu mai mi-e frica. Felicitari,cris-smile! :D

vezi mai multe »

Florea Elena
Aparatul dentar Safir, aparat dentar incolor

Aparatul dentar are scopul de a corecta imperfectiunile danturii, iar daca plusam cu o tehnologie moderna care permite ca aceste aparate sa fie si estetice si unele aproape invizibile, vorbim despre aparatul dentar Safir - un aparat care va va rezolva cu siguranta problemele dentare, corectand eficient problemele ortodontice.

Acest aparat este pretabil pentru oricine, asigurandu-va la final un zambet de exceptie. Mai mult de atat, fiind si foarte putin vizibil acesta permite interactionarea cu alte persoane fara a va simti stanjeniti de purtarea unui aparat dentar. Aspectul fizic cu siguranta nu va va fi afectat cu acest tip de aparat dentar pe care Cris Smile - cabinet stomatologic Bucuresti - vi-l recomanda cu caldura. Chiar si vedetele hollywoodiene au ales acest tip de aparat tocmai din aceste motive de estetica.

Aparatul dentar Safir
, dupa cum ii este si numele, este realizat din safir pur, avand un grad fizionomic inalt si foarte important din punct de vedere estetic este greu de de sesizat pe suprafata dintilor.

Aparatul dentar Safir va asigura o multitudine de avantaje:
- este un produs extrem de confortabil
- este aproape invizibil
- aliniaza perfect dintii
- corecteaza forma dintilor
- corecteaza masticatia

Iar la Clinica Cris-Smile il aveti la oferta speciala, mult mai ieftin decat la alte cabinete, bucurandu-va de aceleasi rezultate de exceptie pe care vi le asigura acest aparat revolutionar.


Oferta Cris Smile - Aparat dentar Safir